Good Will Hunting (1997)

Good Will Hunting (1997)

Gen film:
Lansat: 09 Ian 1998
IMDB:
8.3
/
10
-
770,616
voturi
Durata:
126 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii Oscar. Alte 22 premii & 57 nominalizări

Will Hunting este un geniu care duce o viață dură în Boston. El este angajat ca om de serviciu la o universitate prestigioasă. Totul se schimbă în ziua în care un faimos profesor de matematică pune pe tabla facultății o problemă foarte grea spre rezolvare, iar singurul care reușește s-o rezolve este Will. Profesorul încearcă să-l ia sub aripa sa și îl duce la un prieten de-al său, psihologul Sean Maguire, dar pentru Will toate aceste schimbări vor fi mult prea dificil de înfruntat.

Matt Damon
Matt Damon
Will Hunting
Robin Williams
Robin Williams
Sean Maguire
Ben Affleck
Ben Affleck
Chuckie Sullivan
Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård
Prof. Gerald Lambeau
Casey Affleck
Casey Affleck
Morgan O'Mally
Cole Hauser
Cole Hauser
Billy McBride

12 comentarii la “Good Will Hunting (1997)

  1. BUN FILM.E FOARTE MOTIVATIONAL PT. CEI CARE NU STIU CE SA FACA CU VIATA LOR.MAI ALES CARE SUNT CU MATERIE CENUSIE CAM MULTA SI LASATI DE CAPUL LOR FARA O INDRUMARE DE LA UN ADULT TRECUT PRIN ASTFEL DE EXPERIENTE IN VIATA.MERITA VIZIONAT ATAT DE ADULTI CAT SI DE TINERII ADOLESCENTI DE 18-20 DE ANI.

  2. Minunat. Îl recomand tuturor să-l vizioneze pentru că au ce învăța. Multă baftă pe mai departe și să o țineți tot așa!🙏😇

    1. Un film memorabil, cu un actor unic prin abordarea caracteristica și un scenariu actual, exceptional, scris de niște puști, la vremea respectivă, Matt Damon si Ben Affleck.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *