Greyhound – Bătălie în Atlantic (2020)

Greyhound – Bătălie în Atlantic (2020)

Gen film:
Lansat: 10 Iul 2020
IMDB:
7.1
/
10
-
12,791
voturi
Durata:
91 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un comandant al Marinei SUA trebuie să conducă un convoi aliat in timp ce este urmărit de un grup de submarine germane.

Tom Hanks
Tom Hanks
Commander Krause
Stephen Graham
Stephen Graham
Charlie Cole
Matt Helm
Matt Helm
Lt. Nystrom
Rob Morgan
Rob Morgan
Cleveland

23 comentarii la “Greyhound – Bătălie în Atlantic (2020)

  1. Realizare exceptionala , m-a transpus total in atmosfera dramatica a unui episod din multele batalii navale din Atlantic din cel de-al doilea razboi mondial .Acestea au fost presarate cu zeci de mii de morti care fie ca au fost victime nevinovate de pe vasele comerciale scufundate de nazisti fie ca au fost soldati, marinari, care s-au jertfit luptand eroic cu un inamic care nu mai avea nimic comun cu onoarea militara.

  2. Exceptional ! Un aspect din lupta comandantilor de distrugatoare, contra haitelor de submarine nemtesti ce atacau convoaiele de ajutoare pentru Anglia. Tom Hanks – un mare actor, toate filmele lui sunt de exceptie.

  3. Fantastic ,un film de razboi demn de toata admiratia,o ora si jumatate pline de suspans ,captivante,care te tine cu sufletul la gura,si parca ,faci si tu parte dintre marinari ,atat de realist mi sa parut ,urmaritil cu mare incredere,iar imaginiile de arhiva de la final,au fost cireasa de pe tort.

  4. Excelent. Daca eram in locul lor sincer cred ca mi-ar fi fost extrem de greu. Pe viata si pe moarte, vremuri grele, avem noroc ca nu trebuie sa trecem prin asa ceva.

  5. Acuma am terminat de vizionat filmul, sincer eu care nu prea îs deloc fan filme de genu am zis mah hai sa îl încep! Deci filmu te tine captiv pe toată durata filmului. Merita filmul Recomand 💯☝️!!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *