Guardians of Time (2022)

Guardians of Time (2022)

Gen film:
Lansat: 11 Oct 2022
IMDB:
3.5
/
10
-
325
voturi
Durata:
99 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

Într-o zi, în conacul familiei, patru verișori descoperă un pasaj care duce spre o lume misterioasă. Prinși în capcană în acest tărâm nedescoperit, Regatul Keoherus, ei trebuie să se confrunte cu Gardianul Timpului, să înfrunte forțe întunecate și bestii pentru a spera să se întoarcă acasă.

6 comentarii la “Guardians of Time (2022)

  1. Ideea filmului pare sa fie o legenda, care poate fi formidabila ca idee.Scenariul are niste mici scapari unde cred ca s-ar fi putut mai bine; de asemenea cred ca este intentionat, pentru a iti strica vibratia (pentru ca un astfel de film te-ar putea pune pe drumul de a te trezii si daca esti deja trezit, te-ar putea incuraja spre a-ti accepta puterea/valoarea ceea ce ar duce la o mai mare elevare a vibratiei tale energetice); la fel si actoria si actorii acestui film, la fel ca si garderoba si efectele speciale parca au fost facute intentionat sa iti displaca, dar daca le poti accepta doar pentru a putea intelege legenda, consider ca da, il poti consuma ca fiind un film bun/decent.Cred ca pentru un asemenea scenariu ar fi meritat mai mult buget sau mai mult interes in a-l folosii pe cel pe care l-au avut mai cu atentie/folos.

  2. Filmul este foarte bun pentru categoria de varsta 12-18 ani. Trebuie inteles cui se adreseaza in primul rand.Mie unul mi-a placut cu toate ca nu ma incadrez in intervalul specificat.Finalul e 😐

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *