Hachiko: A Dog’s Story – Hachiko: Povestea unui câine (2009)

Hachiko: A Dog’s Story – Hachiko: Povestea unui câine (2009)

Gen film:
Lansat: 12 Mar 2010
IMDB:
8.1
/
10
-
190,159
voturi
Durata:
93 minute
Rating: AG
Premii:
1 nominalizare

Drama Hachiko: Povestea unui câine urmărește relația specială, apărută spontan între un profesor universitar și un câine pe care îl găsește pe stradă și îl duce în casa lui. Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko își însoțește în fiecare dimineață stăpnâul la stația de cale ferată și îl așteaptă în fiecare seară la aceeași oră și în același loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-și întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui și predându-le acestora o lecție despre iubire, loialitate și compasiune.

15 comentarii la “Hachiko: A Dog’s Story – Hachiko: Povestea unui câine (2009)

  1. Doar cine iubeste , intelege rostul acetui fiml..este un fiml cu totul aparte, un film special , special este si pentru mine . cred ca l-am vazut de cel putin 4 ori dar pentru mine este foarte emotionant si-l privesc ca si cum l-as vedea pentru primadata .cel mai tare ma intristeaza cand moare stapanul si HACHY merge incontinuu in asteptarea stapanului…este partea cea mai dureroasa , stand-asteptand si sa nu intelegi de ce, nu se mai intoarce,este dureros si ne inteleg in cuvinte de un caine , ca stapanul lui nu mai este, dar el refuza sa creada si merge incontinuu ..asteptand …il recomand cu incredere !! ador acest film !!!!

  2. Legenda spune macar o data sa te uiti la acest film si sa plângi
    Povestea ne învață pe toti cum sa fim loiali fata de cei care ne iubesc cu adevarat

  3. Foarte frumos filmul, mi-a placut tare mult. Mi-a placut partea in care Hachi l-a asteptat pe stapan la gara timp de 9 ani . Mi-a placut toate momentele pe care le-a petrecut cu stapanu. Cand era mic era in brate la el, cand sotia lui nu-i placea sa strice capedopera de lucru si vroia sa stea afara, mi-a placut cand fata lui s-a casatorit si a facut un copil si tatal ei s-a mirat nu-i venea sa creada, mi-a placut cum Hachi statea cu stapanu la televizor, deci in concluzie mi-a placut tot filmul dar la sfarsit am plans pentru ca stapanu lui nu mai este dar el refuza sa creada si merge incontinoare asteptand. Imi plac cainii pentru ca sunt loiali, devotati, au sentimente ca si oamenii, merita sa-i iubesti si cand sufera sta langa tine.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *