Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

Gen film:
Lansat: 1 Ian 2022
IMDB:
8.5
/
10
-
6,923
voturi
Durata:
103 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

Membri din echipele celor 8 filme din seria Harry Potter se reunesc pentru o retrospectivă care aniversează primul film, apărut acum 20 de ani. Documentarul include interviuri și conversații între starurile francizei.

11 comentarii la “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

  1. harry potter,star trek…filme de care gem canalele tv in uk.pline b
    magazinele de figurine si inca nu dau semne de plictiseala.NU MAI VREAU!!!

  2. A fost foarte emoționant. Harry Potter este filmul și cartea care mi-au dat întodeauna putere și speranță. Mereu când nu sunt ok, mă uit la o serie din Harry Potter. Actorii au fost minunați și s-au descurcat perfect.

  3. Mi-au placut toate cele 7 filme. Practic, am crescut cu cartile Harry Potter, fiind de aceeasi varsta cu personajele. La 11 ani a aparut prima carte, la 12 ani a doua, etc. Desi ma asteptam ca la 20 de ani sa apara un episod cu toate personajele revenind la Hogwarts pentru Reuniunea de 20 de ani, unde copiii lor sa fie studenti, iar cei de atunci sa depene amintiri si sa realizeze anumite activitati interesante, cum ar fi Quidditch-ul, de exemplu. Poate se gandesc regizorii sa faca asa ceva. Pana atunci, ne multumim cu acest documentar. Felicitari!!!

  4. Nu e film.E documentar. E o diferenta! Primele 10 minute, dupa aceea mi-am amintit de bloopers din Friends si am renuntat sa ma uit in continuare. Macar acolo radeam, aici mi-a starnit nostalgia filmelor si nu de tristete am nevoie acum.

  5. Doamne ce documentar minunat efectiv arata toata perioada de copilarie si adolescenta a lui Harry, Ron si Hermione intre care au existat legaturi stranse pana in ziua de azi cand sunt adulti. Pe parcursul documentarului o sa aveti si momente de nostalgie , de tristete , de speranta si de fericire. Probabil primele lacrimi vor aparea odata cu prezentarea primilor actori care au decedat , iar momentul culminant este la ultima scena din ultimul film. Recomand !!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *