Harry Potter and the Order of the Phoenix – Harry Potter și Ordinul Phoenix (2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix – Harry Potter și Ordinul Phoenix (2007)

Lansat: 11 Iul 2007
IMDB:
7.5
/
10
-
432,275
voturi
Durata:
138 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 nominalizări BAFTA. Alte 14 premii & 40 nominalizări

Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts și descoperă că aproape toți vrăjitorii nu vor să-l creadă că s-a întâlnit cu Lordul Cap-De-Mort. De teamă că venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte în privința revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina poziția și a-l înlocui în funcție, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numește un nou profesor de Apărare Împotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore. Numai că acest curs nu se dovedește eficient pentru a-i proteja pe studenți împotriva forțelor întunecate care îi amenință, așa că ajutat de prietenii săi Hermione și Ron, Harry decide să rezolve lucrurile de unul singur. Întâlnindu-se în secret cu un grup de studenți care-și spun „Armata lui Dumbledore”, Harry îi învață cum să se apere de Magia Neagră, pregătindu-i pe curajoșii tineri vrăjitori pentru lupta extraordinară care îi așteaptă.

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Harry Potter
Rupert Grint
Rupert Grint
Ron Weasley
Emma Watson
Emma Watson
Hermione Granger
Michael Gambon
Michael Gambon
Albus Dumbledore
Ralph Fiennes
Ralph Fiennes
Lord Voldemort
Tom Felton
Tom Felton
Draco Malfoy
Robbie Coltrane
Robbie Coltrane
Rubeus Hagrid
Alan Rickman
Alan Rickman
Severus Snape

22 comentarii la “Harry Potter and the Order of the Phoenix – Harry Potter și Ordinul Phoenix (2007)

 1. harry potter e cea mai geniala serie mai ales de carti…filmul a fost o usoara dezamagire deoarece actiunea din film la ineput a durat 10 min (pana l-au audiat pe harry) iar in carte vreo 4 capitole adc aprox.70 de pagini.

 2. Foarte tare filmul ! Nu se compara cu cartea , dar asa sunt filmele. Cartea are aproximativ 950 de pagini , dar nu prea mi-a placut sfarsitul, deoarece unul dintre personajele mele preferate(Sirius Black) a murit….
  Oricum, filmele sunt reusite si actorii sunt extraordinari. Harry Potter nu este doar o serie, este casa noastra (cei ce am citit sau am vazut filmele Harry Potter) si o vom purta mereu in inima!

  1. Cartea are 986 pagini.
   A fost incredibil.Desi, in carte mai aduce vorba mai mult si de quidich.In film,…. nu prea.
   În orice caz, e super!!!!!!!!

 3. Un film foarte frumos!!!De când am început să mă uit la acest film am înțeles că cea mai puternică este iubire,prietenia și bunătatea , aceste 3 lucruri învinge orice!!!!!RECOMAND ACEST FILM!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *