Hereditary – Moştenire diabolică (2018)

Hereditary – Moştenire diabolică (2018)

Gen film:
Lansat: 08 Iun 2018
IMDB:
7.3
/
10
-
281,386
voturi
Durata:
127 minute
Rating: N-15
Premii:
47 premii & 111 nominalizări

După decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit.

Toni Collette
Toni Collette
Annie Graham
Alex Wolff
Alex Wolff
Peter Graham
Gabriel Byrne
Gabriel Byrne
Steve Graham
Milly Shapiro
Milly Shapiro
Charlie Graham

20 comentarii la “Hereditary – Moştenire diabolică (2018)

  1. o porcarie de film… nici nu stiu cum am rezistat pana la final… cred ca, poate, am vrut sa vad nudurile de la final… Haaa, nu e rasul meu… Pffff, asa film prost n-am mai vazut de mult… Si cand te gandesti ca la inceput promitea….

  2. Cine poate recomanda asa ceva ??? Cred ca unii asa zis actori din acest film , au platit ei sa joace . Nu stiu cum , a acceptat da joace in asa porcarie Gabriel Byrne . De fapt banul vorbeste .
    Multumesc pt vizionare !

  3. Un film aflat în top pe această nișă, efectiv ești cu morcovi cu toate cele în posterior mai tot timpul. Atmosferă presantă, mi-a transpirat ceafa. Mai ales la final am zis că mor. Oameni desfigurați peste tot, sânge, mațe. Nu e pentru oricine. Te face sa te simți într-un continuu stres, pe durata filmului ești mic, dar când se termină te simți ca un zeu. Asta îmi place mie la filmele ăstea.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *