Hypnotic – În transă (2023)

Hypnotic – În transă (2023)

Gen film:
Lansat: 11 Mai 2023
IMDB:
6.3
/
10
-
349
voturi
Durata:
92 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Filmul spune povestea lui Daniel Rourke, un detectiv care trebuie să deslușească un mister care leagă dispariția fiicei lui de un program secret care infiltreză noi realități în subconștientul oamenilor.

16 comentarii la “Hypnotic – În transă (2023)

  1. Interesant si captivant ! Cu cat avanseaza actiunea, cu atat descoperi ca nu-i chiar asa cum pare la prima vedere 🙂 Impresionanta „capodopera” jocului de Domino 😀 Urmariti pana la capat, mai este o secventa dupa „primul” generic :O

  2. Interesant film, si cred ca se bazeaza putin si din realitate, si anume …..cu ceva timp in urma un anume Colonel al USAF pe nume Lyn Buchanan a fost selectat de cativa sefi ai „Complexului Militar-Industrial USA”,……..se spune la sugestia elitei……… ca sa se ocupe de un astfel de fenomen pentru a ajuta” USAF” in spionaj……proiectul s-a numit”Star Gate Project”……..de fapt era pentru altceva………cititi & informati-va…..

  3. Cred ca se aplica si acum in lumea reala in zilele noastre cu tot ce se intimpla la ora actuala in intreaga lume.Foarte putini oameni isi iau propiile decizii in favoarea lor si ce~l mai important pentru altii ca noi oameni ca noi simpli in sensul bun al cuvintului.Interesant filmul,ar trebui sa de-a de gindid pe viitor ca de fapt ce-i pusi chiar de noi sa ne reprezinte interesele sint de fapt MARIONETE

  4. Un film demonic ce se termină la fel ca toate filmele demonice. Ultimul mesaj demonic este: răul nu piere niciodată, el doar se repliază.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *