I Care a Lot – Chiar îmi pasă (2020)

I Care a Lot – Chiar îmi pasă (2020)

Gen film:
Lansat: 19 Feb 2021
IMDB:
6.3
/
10
-
5,356
voturi
Durata:
118 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare Globul de Aur

În calitate de tutore legal, o femeie își păcălește clienții mai în vârstă, prinzându-i în laț. Doar că ultima sa țintă vine cu un bagaj neașteptat.

Rosamund Pike
Rosamund Pike
Marla Grayson
Peter Dinklage
Peter Dinklage
Roman Lunyov
Dianne Wiest
Dianne Wiest
Jennifer Peterson
Chris Messina
Chris Messina
Dean Ericson
Macon Blair
Macon Blair
Feldstrom
Alicia Witt
Alicia Witt
Dr. Amos

22 comentarii la “I Care a Lot – Chiar îmi pasă (2020)

 1. Interesant, bazat pe realitate, din pacate. Unele scene putin exagerate sau cu o probabilitate foarte redusa, in viata reala. De aceea, acord nota 8,50 din 10. Oricum, recomand filmul.

 2. Interesant este sa studiezi acest film ei iti dau din interior cum devii o „autoritate” (stapan) gasind „motive” sa aiba drepturi depline asupra persoanei (monstrului) asta se intampla cu anumite diferente in multe state.

 3. Nu e bestial , nu e superb , nu e comedie . E un alt fel de film , cu o idee originala , iar Rosamund Pike , a castigat globul de aur pentru acest rol . Mie personal , mi-a placut , dar a fost cam trasa de par faza cu mafia ruseasca doborata de o femeie .
  Multumesc!

 4. Rossamund Pike, se pare ca o prind rolurile malefice, interpretare exemplara, subiectul este unul comercial, se intampla langa noi, interpretarea este exemplara!!!!

 5. Vreau sa ma gândesc ca nu exista persoane pe planeta aceasta care fac ce ne-au arătat cele 2 animale. Caracterul îl porți cu tine oriunde dar statutul și puterea, le poți pierde oricând.
  Vizionați și minunați-va!!

 6. O tâmpenie de film comercial cu care îți poți pierde timpul atunci când stai pe budă. Două lesbiene răstoarnă un sistem mafiot rusesc…Haida-de!

 7. eu personal, aproape de final banuiam ca nu se poate termina asa, dar nu stiam de unde vine lovitura destinului, film bun, dar trebuie inteles…!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *