If Only – Taxiul destinului (2004)

If Only – Taxiul destinului (2004)

Gen film:
Lansat: 15 Iul 2004
IMDB:
7.2
/
10
-
28,707
voturi
Durata:
92 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

După ce prietena sa, Samantha, moare într-un accident la scurt timp după ce ei se ceartă și aproape se despart, o altă lovitură dureroasă pentru omul de afaceri englez, Ian Wyndham (Paul Nicholls) care locuiește la Londra și care încearcă să reînvie ziua în speranța de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt
Samantha Andrews
Paul Nicholls
Paul Nicholls
Ian Wyndham
Tom Wilkinson
Tom Wilkinson
Taxi Driver
Kevin Moore
Kevin Moore
Hote Employee
Oscar James
Oscar James
Superintendent

12 comentarii la “If Only – Taxiul destinului (2004)

    1. Ești cam depășit de sensul adânc al mesajului din film. Finalul este, de fapt, esența. Nu ar strica să avem gândirea mai profundă. Nu este film de fete, este film pentru oameni care simt.

  1. MIE MI SE FOARTE BUN.CEI CARE VOR SA SE DEA BARBATI SPUN CA ESTE FILM DE FETE.PACAT CA NU AU INTELES IDEEA PRINCIALA A SCENARISTULUI. FILMUL ESTE DE NOTA 8.5-9,00.

  2. O reamintire,sa traim momentul,sa traim in prezent si sa ne bucuram de orice clipa,de orice ne inconjoara.Timpul este cel mai pretios! De aceea trecem prin viata ca gastele,mereu traim in trecut sau viitor,prea procupati sa mergem la lucru,sa facem bani,apoi la sf vietii ne dam seama ce am pierdut,am mai vrea sa facem multe dar nu mai putem. Hai , viata frumoasa tuturor! Traiti momentul!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *