In the Name of – În numele… (2013)

In the Name of – În numele… (2013)

Gen film:
Lansat: 20 Sep 2013
IMDB:
6.4
/
10
-
2,067
voturi
Durata:
102 minute
Rating: N-15
Premii:
4 premii & 6 nominalizări

Părintele Adam preia o mică parohie din mijlocul pustietății. Organizează un centru pentru băieți cu trecut tulbure. Entuziasmul său este apreciat, iar localnicii îl acceptă ca pe unul de-ai lor. Toți vor să se afle în preajma sa, hrănindu-se cu vitalitatea și puterea lui, dar nimeni nu știe că ascunde un secret. După ce întâlnește un tânăr excentric și tăcut, un paria al micii comunități, părintele Adam este forțat să se confrunte cu o pasiune de mult uitată. Pe măsură ce bănuielile sătenilor sunt confirmate, părintele se transformă în inamic.

Un comentariu la “In the Name of – În numele… (2013)

  1. Filmul este putin cam lent, cu actiune mai putina si cu dialoguri si mai putine…Totusi este un film bunicel pentru ca reuseste sa evoce frustrarea maxima la care trebuie sa faca fata un preot catolic, care lasind la o parte munca pe care o desfasoara este tot OM si ca orice om are nevoie sa iubeasca si sa se simta iubit, sa stringa in brate si sa fie strins la rindul sau, sa comunice despre bucuriile, nevoile, simtamintele si durerile lui…
    Din ce am inteles eu, viata este un cosmar pentru acesti preoti catolici, deoarece li se interzice sa duca o viata normala.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *