In Tranzit – În Tranzit (2008)

In Tranzit – În Tranzit (2008)

Gen film:
Lansat: 05 Mai 2009
IMDB:
5.7
/
10
-
2,433
voturi
Durata:
113 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În 1946 în Leningrad, în prima iarnă după Al II-lea Rãzboi Mondial, într-un lagăr de tranzit pentru femei, este adus un grup de prizonieri germani. Întâlnirea dintre cele două grupuri – gardiencele, femei, care toate au suferit de foame în timpul celor trei ani de blocadă, și tuturor le-a murit cineva ucis de către nemți și prizonierii, veniți dintr-un lagăr de muncă siberian – se transformă într-o încercare de depășire a ororilor petrecute în război.

6 comentarii la “In Tranzit – În Tranzit (2008)

  1. Nu-i chiar grozav.Cu un regizor bun,iesea un film mult mai captivant.Trebuia creata o atmosfera de tensiune si teroare,asa cum au trait-o prizonierii nemti.Nu asa,cu plimbare,in calitate de orchestra la bal,cu primiri de vizite nocturne de la femeile din oras.Acolo a fost iadul pe pamant,dar nu trebuia suparata Rusia.Inceputul promitea,dar apoi parca s-au muiat si durii filmului.Nota de pe IMBD e corecta.

  2. Prea multa libertate pt. nemti . Ei cum s-ar fi purtat cu rusii ? In afara de asta , ar fi putut evada foarte usor , fiind slab paziti de catre femei neinarmate ! Slabut … ma asteptam la altceva !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *