Indecent Proposal – Propunere indecentă (1993)

Indecent Proposal – Propunere indecentă (1993)

Gen film:
Lansat: 07 Apr 1993
IMDB:
6.0
/
10
-
60,089
voturi
Durata:
117 minute
Rating: N-15
Premii:
7 premii & 8 nominalizări

Doi tineri îndrăgostiți, Diana și David (Demi Moore și Woody Harrelson), căsătoriți recent, au probleme financiare datorită recesiunii, fiind în pericol să piardă toți banii pe care îi dețin. Cei doi decid să meargă la Las Vegas, pentru a încerca să câștige suma de care au nevoie pentru a-și duce visul la bun sfârșit: construirea unei case. După ce pierd tot ce au, un multi-milionar excentric (Robert Redford) le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Deși amândoi sunt de acord că aceasta ar putea fi o ieșire din dilema lor financiară, propunerea le amenință relația.

Demi Moore
Demi Moore
Diana Murphy
Woody Harrelson
Woody Harrelson
David Murphy
Seymour Cassel
Seymour Cassel
Mr. Shackleford
Billy Connolly
Billy Connolly
Auction M.C.
Rip Taylor
Rip Taylor
Mr. Langford

9 comentarii la “Indecent Proposal – Propunere indecentă (1993)

  1. E cam tirziu si trebuie sa dorm acum.Nu am vazut decit secvente din film.Eu pentru melodia superba din final cu Lisa Stansfield am cautat acest film pe care-l pot vedea alta data.Pare a fi ok si filmul.Multumesc oricum.

  2. Super film .o lecție de viață, asta inseamna sa iubesti cu sufletul, cu inima …dar din pacate in ziua de azi nu mai exista asa ceva .

  3. Filmul in sine este f frumos.Dar realitatea este alta.Nu prea cred ca daca poti manca caviar,te intorci la mamaliga.Cum se spune :”Sentimentele trec prin stomac..!!”Poate ca sant exceptii….dar astea nu elimina regula..!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *