Independence Day – Ziua Independenței (1996)

Independence Day – Ziua Independenței (1996)

Gen film:
Lansat: 03 Iul 1996
IMDB:
7.0
/
10
-
473,416
voturi
Durata:
145 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu Oscar. Alte 34 premii & 34 nominalizări

Filmul vă va ului prin imaginile invaziei extraterestre asupra întregii rase umane. Spectacolul incredibil începe odată cu apariția imenselor nave spațiale, însă admirația se va transforma rapid în teroare, odată cu momentul în care uriașele nave pornesc în distrugerea marilor orașe din întreaga lume. Pământul mai are o singură speranță: supraviețuitorii deciși să riposteze printr-o mare ofensivă împotriva invadatorilor, înainte ca umanitatea să fie nimicită.

Will Smith
Will Smith
Captain Steven Hiller
Bill Pullman
Bill Pullman
President Thomas J. Whitmore
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
David Levinson
Mary McDonnell
Mary McDonnell
First Lady Marilyn Whitmore
Judd Hirsch
Judd Hirsch
Julius Levinson
Robert Loggia
Robert Loggia
General William Grey
Randy Quaid
Randy Quaid
Russell Casse
Margaret Colin
Margaret Colin
Constance Spano

9 comentarii la “Independence Day – Ziua Independenței (1996)

    1. bazele rasismului incep de la ei ca arata asa ceva si se sedimenteaza in cei care o gandesc asa. gresit mod de a percepe omenirea. si din acelasi registru „it was the bloody time” ca americanii sa vina cu contraofensiva … filmul este plin de astfel de mesaje si simbolistica propagandista :))) dar
      daca te uiti in spatele acestor manipulari, actiunea este din plin iar actorii joaca bine, efectele speciale super, realizare de exceptie pentru ’96.

  1. unul dintre cele mai bune filme sf facute vreodata,impecabil din toate p.d.v.,l-am vazut prima data in 96,la cinema Bucuresti,la locul meu preferat,primul rand de la balcon.Imi aduc aminte ca am fost super fascinat,si m-am gandit ca,pentru mult timp,va ramane cel mai bun sf.,efectele speciale erau super inovative pentru anii 90.Intr-un fel,asa a fost,foarte putine sf-uri facute ever since,se ridica la inaltimea lui.Mare greseala sequel-ul din 2016,o catastrofa.Eu personal nu cred ca are vreun msj rasist sau propagandistic,si daca are,celelalte calitati surclaseaza.Vizionare placuta.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *