Infinite (2021)

Infinite (2021)

Gen film:
Lansat: 01 Iun 2021
IMDB:
6.1
/
10
-
224
voturi
Durata:
106 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Un bărbat descoperă că halucinațiile sale sunt de fapt viziuni din viețile trecute.

34 comentarii la “Infinite (2021)

  1. Filmul ăsta ar fi avut nevoie de Tony Hopkins sau Freeman, și lucrat mai mult la el puțin. În schimb, ideea este foarte bună!

  2. Bun film merita văzut 9 sper sa apară și partea a 2 a în caz ca va întrebați piesa de la final este ” luke gawne -resurrection”

  3. Un film bunicel, nivel mediu ….pentru perioada asta a cinematografiei….nota intre 6-7 . Merita de vazut ….fata de altele …..cu o posibilitate de continuare…..

  4. unul dintre cele mai proaste filme pe care l-am vazut vreodata, plin de idei preconcepute si credinte gresite, in stilul tipic hollywood-ian. cei care au mai citit cite ceva la viata lor nu pot avea decit doua recatii dupa un asemenea film: ori ar fi revoltati de ingustimea mintii celui care a scris scenariul, ori ar ride cu lacrimi. nu poti sa pui constiinta in ecuatie, exact la fel cum nu poti pune divinul in ecuatie. extrem de slab, nota 1, cu igaduinta.

    1. Ideea in sine e buna desi daca ai sti despre cum se aproba filmele in zilele de azi ti.ai schimba parerea , nu ma intelege gresit coiincid cu tine in mai bine de jumatate din de ai scris desi din perspectiva lui Mark W. nu i sa permis multe si a trebuit schimbat scenariu de n ori datorita ”celor care trag sforile in hollywood”
      Cartea (The Reincarnationist Papers )din care e inspirata e destul de buna desi pare plagiat pt ca acuma 6 ani cineva cu mai mult cash a facut ideea cartii in alt scenariu (saga se numeste Carbon Modificat , numai ca scenaristul a zis ca inspiratiia lui vine dintr-o ”light novel” char daca novela este sincer ideea luata din cartea principala )si nu au avut asa mare ”problema de fonduri” decat cel regizat de Mark

  5. Super eroi, super puteri… Omenirea trebuie să se obișnuiască cu noul nivel de conștiință și cunoaștere. NIMIC nu e întâmplător. Suntem ghidați să evoluăm, să discernem între bine și rău. Mi-a plăcut filmul, are de toate și e și captivant. Mulțumesc pentru postare !!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *