Instant Family – Familie de-a gata (2018)

Instant Family – Familie de-a gata (2018)

Gen film:
Lansat: 16 Noi 2018
IMDB:
7.3
/
10
-
90,986
voturi
Durata:
118 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 5 nominalizări

Acești ași în imobiliare sunt siguri că pot face față noului lor proiect: adoptarea a trei copii orfani. Însă nu se așteptau la acest trio, și nici la așa o familie.

12 comentarii la “Instant Family – Familie de-a gata (2018)

 1. Este mai mult decat un film de familie, este o lectie de viata. Un film de exceptie cu actori de nota 11. Nota de pe Idbm este prea mica eu i-as da un 9 inspre 9,5 . Este foarte ciudat ca nu a primit nici un premiu acest film.
  Recomand 1000% acest film.

  1. dyego, bineinteles ca nu a primit niciun premiu, nu este pe placul globalistilor. acest film a ajuns pe ecrane cu voia lui Dumnezeu, crede-ma. satanistii de la hollywood nu ar permite asa ceva

 2. Un film ce arata adevarata fata a traumelor traite de copii din familii ce nu ii dorec, parasesc etc. Traume ce ii urmaresc pe tot parcursul vietii de adult si care nu pot fi decat foarte greu cicatrizate intructa vindecarea nu este decat partiala.
  Munca unor parinti de adoptie este de multe ori de cateva ori mai grea decat a unor parinti biologici datorita faptului ca pana sa ajunga la ei copii au suferit multiple traume si esecuri.
  Domnul Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe cei care au dragoste pentru progeniturile altora, pe care ajung sa le considere ale lor si ii iubesc neconditionat indiferent cat de greu le este sa faca acest lucru.

  Recomand tuturor macar o vizionare cap – coada.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *