Interstellar: Călătorind prin univers (2014)

Interstellar: Călătorind prin univers (2014)

Gen film:
Lansat: 07 Noi 2014
IMDB:
8.6
/
10
-
1,150,713
voturi
Durata:
169 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu Oscar. Alte 43 premii & 143 nominalizări

În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului și cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Joseph Cooper
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Murph Cooper
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Dr. Amelia Brand
Michael Caine
Michael Caine
Professor John Brand
Casey Affleck
Casey Affleck
Tom Cooper
Mackenzie Foy
Mackenzie Foy
Young Murph Cooper
Timothée Chalamet
Timothée Chalamet
Young Tom Cooper
Bill Irwin
Bill Irwin
TARS (voice)

53 comentarii la “Interstellar: Călătorind prin univers (2014)

  1. Am vazut zeci,sute de filme dar filmul asta este cel mai bun dintre ele aproeape ma facut sa plang.filme ca astea nu o sa se mai faca niciodata nici peste 100 de ani.nici nu pot dau nota la asa capodopera!

 1. Mda! Un film interesant pentru dintr-aia cu capu-n nori… Visătorii care în rahatul civilizație actuale au nevoie de câte o doza de SF ca să uite realitatea cotidiană. Prefer filme bazate pe intâmplări reale… Si apropos de realitate…. Jules Verne și alții au prevăzut multe chestii din viitor însă tot din acel izvor din care s-au inspirat aceștia avem și o AVERTIZARE, cum că ”ființa umană nu va ajunge cu adevărat în Univers, decât numai după ce își va fi rezolvat problemele sociale.” Sîc!!! Iar ritmul și direcția ”științei„ actuale miroase mai degrabă a autodistrugere, autodegenerare, autoextincție! DIN PĂCATE!!! Așadar, Filme de avertizare pe tema asta ar trebui făcute și nu bășini frumos ambalate… :-(( Altfel nu vom fi decât o altă civilizație dispărută ca și precedentele. Cică am fi a -5-a… Mulțumesc oricum adminului și traducătorilor pt osteneală :-))

  1. Asa vorbesti de parca tu detii adevarul absolut , tu cunosti secretul vietii , Daca acest film lumea il gaseste frumos , cine esti tu sa sa zici ca ei sunt toti cu „capu-n nori” ? Acela esti doar tu cu „capu-n nori ” , trezestete la realitate , e doar un film , inceteaza sa mai visezi!

  2. E clar ca nu ai nicio idee ce inseamna un film bun doar pentru ca nu se bazeaza pe realitate nu inseamna ca nu are sens asta este si frumusetea acestui film, uneori trebuie sa gandesti inafara cutiii.

 2. Nu mi-a plăcut absolut deloc!
  Nominalizări la premiul Oscar pentru: coloană sonoră, editare sonoră, mixaj sonor şi decoruri!
  Constat că lipsesc actorii!
  Să fim serioşi!
  N-am înţeles de ce este entuziasmată atâta lume pentru un film mediocru ce ne spune o poveste despre cum Pământul pe care trăim este secătuit de resurse alimentare. Toate mijloacele media o spun mult mai bine!
  Sorry!

  1. what? omule tu nu ai inteles adevaratul sens si mesaj al acestui film, nu mai fi asa de ignorant/ignoranta si stai jos un pic sa apreciezi cat de minunat e acest film, protagonistul efectiv a fost in interiorul unui Tesaract, o forma geometrica care poate exista numai in a 4 a dimensiune, tu intelegi cat de incredibil si madnific e asta? toate informatiile astea au fost consultate de un laureat al premiului nobel, si tema sonora a filmului era perfecta, nu poti sa ai pretentii la asa un film

 3. Tema este simplă. Pentru ignoranții care stau doar cu capul în pământ rezolvarea problemelor nu există. Ideea științifică este una care îi chinuie pe fizicieni de mult timp, gravitația cuantică. Stephen Hawking si-a dedicat toată viața în găsirea ecuației care să unească teoria relativității și mecanică cuantică, studiind găurile negre. Consultanți științific pentru film este un laureat nobel pentru fizică. Văd că unii dintre voi sunteți total depășiți. Continuati să vă uitați la Van Dame.

 4. Mda, dar mulți sunt prea deștepți ca să înțeleagă mesajul… Eu unul l-am înțeles și sincer…e o realitate deși e SF acest film reprezintă însăși viitorul… Mulțumesc frumos, e un film care merită urmărit, înțeles și…de urmat!

  1. IUBIREA are toate dimensiunile posibile, numai simțind, trăind, lăsându-ne să lunecăm în aceast Tesaract al universului putem să parcurgem distanțe tridimensionale fără a ne deplasa, putem să comunicăm cu cei iubiți fără a vorbi, putem să existăm în timp și spațiu în același timp oriunde, oricând și oricum, fără limit, timp, spațiu sau granițe spațiale…atingerea orizontului…e ceva ce numai dragoste, iubirea o pot face…adică noi…simțind…traind…iubind…
   Ăsta este esența, începutul, cuprinsul, sfârșitul și viitorul existentei noaste dintotdeauna…
   Un film care spune, arată tot universul uman, materia, spiritual…

 5. Iubirea nu are limite, timp, spațiu, nu cunoaște granițe și nu putem să o definim sub nici o formă cunoscută nouă până în prezent. Singurul lucru care âl putem exprima despre iubire, dragoste este simplu…că o simțim atât de profund, atât de puternic încât timpul, distanța, spațiul nu există în fața acestui simț uman… Așa că, după mine, acest film este exact ceea ce iubirea și dragostea, pentru noi ca oameni, care căutăm sa explicăm totul din punt de vedere științific, lucru care ne depășește în realitate din păcate, este însăși universul… Acest film dovedește și ne explică prin simplitatea sa ce este iubirea, dragostea…există, ne leagă, ne face să comunicăm între noi, indiferent de timp, spațiu sau distanță… E un film care cred eu că pe undeva ne depășește ca simpli limitatori ai cunoașterii și care ne definește prin latura noastră umana…

 6. Este printre cele mai bune, poate chiar cel mai bun film despre spatiu. Scenariul, povestea, jocul actoricesc sunt excelente. Explicatiile si incercarile personajelor de a gasi „solutia” sunt captivante, mentinandu-ti interesul pe tot parcursul filmului. La sfarsit, iti lasa „food for thought” si chiar iti ramane ceva dupa vizionare. Il recomand

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *