Iron Man 2 – Omul de oțel 2 (2010)

Iron Man 2 – Omul de oțel 2 (2010)

Gen film:
Lansat: 07 Mai 2010
IMDB:
7.0
/
10
-
630,713
voturi
Durata:
124 minute
Rating: AP-12
Premii:
Nominalizat 1 premiu Oscar. Alte 7 premii & 42 nominalizări

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriașul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziție a inovațiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar, guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluționară și în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark. Copleșit din toate părțile, în timp ce se confruntă și cu demonii proprii, Tony trebuie să-și cheme aliații – cei vechi și cei noi – pentru a se lupta cu dușmanii ce vor să-l distrugă pe el și întreaga omenire.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Pepper Potts
Don Cheadle
Don Cheadle
Lt. Col. James "Rhodey" Rhodes
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Natalie Rushman / Natasha Romanoff
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Ivan Vanko
Sam Rockwell
Sam Rockwell
Justin Hammer
Jon Favreau
Jon Favreau
Happy Hogan

4 comentarii la “Iron Man 2 – Omul de oțel 2 (2010)

  1. Excelent! Filmul este fff mișto, merita văzut. Sunt totuși doua mici chestii greu de digerat: 1. Scarlett Johansson spre sfârșitul filmului bate vreo 1569 de gărzi într-o instituție (toți știm ca Scarlett cântărește 40 de kilograme și are 1.45 m înălțime, iar producătorii nici măcar nu s-au obosit sa facă ceva cu problema asta). 2. Pe traducătorul filmului îl cheamă Ferrari! Pe bune, moșule? Ai tai au tras un puf după 3 sticle de „Săniuța” când te-au înregistrat la naștere? Sau chiar au vrut sa își bată joc de tine pentru tot restul vieții (tale)?

    1. Faptul ca Scarlett Johansson/Black Widow are înălțimea aia nu însemna ca ea nu poate sa îi bata pe aia. Ea are ani de antrenamente împotriva tipilor alora

  2. 1. Scarlett are 160m și n-a batut 1569 de garzi. 2. Sunt sigur ca nu-l cheama ferrari, e „un nume de scena” cum ar venii. De exemplu nici pe Tataee de la bug mafia nu îl cheama asa, îl Vlad Irimia.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *