Java Heat – Insula răzbunării (2013)

Java Heat – Insula răzbunării (2013)

Gen film:
Lansat: 09 Mai 2013
IMDB:
5.2
/
10
-
4,425
voturi
Durata:
104 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Situat în exoticul și tumultuosul Paradis denumit Indonesia, filmul spune povestea unei expatriat american pe nume Jake, un agent FBI sub acoperire, ce se dă drept profesor de colegiu pentru a strânge informații referitoare la un nou gen de teroriști din regiune. După ce Sultana de Java este asasinată într-un atentat sinucigaș cu bombă, Jake se trezește în mijlocul unei investigații criminale conduse de un polițist local, Locotenentul Hashim. În momentul în care Jake se apropie de adevăr, el devine ținta misteriosului Malik, ce nu are de gând să se oprească până când americanul va fi mort. Un thriller intens, de la început și până la sfârșit, Java Heat intră în lumea spionajului internațional, o lume unde nimeni nu poate fi de încredere… O lume în care lucrurile sunt rareori ceea ce par a fi.

3 comentarii la “Java Heat – Insula răzbunării (2013)

  1. Un film de B reușit zic eu, cu un Miki Rourke la fel de bun ca în tinerețe, dar mult mai urât fizic, colagenul din buze plus alcoolul lăsându-și amprenta pe chipul său . Una peste alta, un film de 6 incontestabil. Alte filme sunt mult mai slabe și au note mai mari! Mulțam admin!

  2. Eu sunt.ca asa zisu.actor.rourke este o.jigodie de mafiot(in.viata reala).Aprox.toate filmele unde apare numai roluri negre joaca.sunt convins 100%ca.realitatea reala este asa.Poate si producatorul de asrmenea filme unfe apare acesta este.sigur din aceeasi gasca.Unde sunt investigatorii din politie si ziare?Da,si aia is manjiti.”traiasca”globatizarea👿👹👺😈

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *