Jigsaw: Moștenirea – Saw 8: Legacy (2017)

Jigsaw: Moștenirea – Saw 8: Legacy (2017)

Gen film:
Lansat: 27 Oct 2017
IMDB:
6.1
/
10
-
16,537
voturi
Durata:
92 minute
Rating: IM-18
Premii:
Fără premii

Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor. La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei succesiuni de crime care se potrivește cu modul de operare al ucigașului Jigsaw. Pe măsură ce ancheta avansează, toate dovezile indică același om: John Kramer. Dar cum este posibil acest lucru, dacă Jigsaw este mort de mai mult de un deceniu? Concluzia debusolează și este pusă sub semnul întrebării. Există oare un ucenic care a preluat „rolul” lui Jigsaw, poate chiar cineva dintre cei implicați în investigarea cazului?

Tobin Bell
Tobin Bell
John Kramer / Jigsaw
Hannah Anderson
Hannah Anderson
Eleanor Bonneville
Tina Jung
Tina Jung
Expectant Mother
Callum Keith Rennie
Callum Keith Rennie
Detective Halloran
Matt Passmore
Matt Passmore
Logan Nelson

19 comentarii la “Jigsaw: Moștenirea – Saw 8: Legacy (2017)

  1. bun scenariu…. dar ceva tot ramane in coada de peste… chestia cu galeata, a facut-o dr sau Jigsaw?… Nu e clar deloc…. Si, daca a facut-o dr… multe nu au sens… Iar daca a facut-o Jigsaw, ea nu a aparut in niciunul din cele 7 filme… Deci se suprapune cumva… Ramane de neinteles…. Si atunci si filmu e cam incalcit, nu misterios, dar ca actiune e oau!!! Nu pot da nota….

    1. Evident a facut-o dr odată ce jigsaw e mort de un deceniu după cum spune și în rezumatul filmului gândește trebuia sa fie un moștenitor nu?

  2. O franciză întinsă ca o peltea. Singurul motiv pentru care am văzut toate filmele este prestația absolut ireproșabilă a lui Tobin Bell. În rest, filme care abundă în propuneri și rezolvări infantile. Dat fiind că acest ultim film e din 2017, se pare că le-a venit producătorilor mintea la cap și au lăsat-o baltă. Devenea jenant pentru unii care au produs în trecut Pulp Fiction sau Apocalypse now…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *