Koma (2019)

Koma (2019)

Gen film:
Lansat: 30 Ian 2020
IMDB:
6.8
/
10
-
619
voturi
Durata:
111 minute
Rating: N/A
Premii:
Fără premii

După un accident misterios, un tânăr arhitect se trezește într-o lume foarte ciudată. El trebuie să afle legile care o conduc, deoarece luptă pentru viața sa și continuă să caute o ieșire în lumea reală.

11 comentarii la “Koma (2019)

 1. Excelent. Demn urmas a filmelor lui Tartakover In special ” Calauza”. Rusii fac rar filme bune dar cind le ies chiar sint bune. Mersi site.

 2. Daca mai intrerupi filmele Marwel ai sa observi o alta lume in cinematografia Rusa. Orice film creat de ei e unic in transpunere, de multe ori fara eroi ci doar idei fantastice.
  Nu pot compara filmele americane cu cele rusesti, filmele rusesti au in permanenta o idee realistica, inghegata, conturata, plauzibila.
  Actorismul rusesc e net superior falsitatii „halywodiene”.
  Filmul in sine e o idee ceea ce ma face sa cred ca exista unde si se aplica.
  Filmul de nota 10 ca aproape orice film rusesc, poate un pic fortat dar merita vazut si apreciat pozitiv.

 3. Excelent, Sfidarea legilor fizicii, constientizarea realitatii cum spune si Vlasov este excelenta. Nu avem nevoie de explozii si urmariri cu masini ca sa iasa filmul bun. Doar ca mintea privitorului trebuie sa accepte aceste schimbari, deci e nevoie de un pic de creier :). Per ansamblu nota 10+

 4. Captivant. Filmul descrie intr-o maniera artistica ce se intampla in mintea unui om aflat in coma. Lumea in care trece este creierul omului, toate legaturile si puntile dintre insule si fragmente de amintiri rasturnate sunt de fapt retele neuronale din creier

 5. filmul este ecranizarea viitorului omenirii.filmul exprima cu subiect si predicat ca iubirea face tot iar ura,invidia aroganta distrug tot.film exceptional si extremde ancorat in realitate.trebuie vazut de multe ori pentru al pricepe.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *