Love Story (1970)

Love Story (1970)

Gen film:
Lansat: 16 Dec 1970
IMDB:
6.9
/
10
-
28,587
voturi
Durata:
100 minute
Rating: AP-12
Premii:
Un premiu Oscar. Alte 9 premii & 16 nominalizări

O portretizare deosebită a doi tineri care trec peste barierele sociale, se căsătoresc și, în final, se confruntă cu criza vieții lor.

Ali MacGraw
Ali MacGraw
Jennifer Cavilleri
Ryan O'Neal
Ryan O'Neal
Oliver Barrett IV
John Marley
John Marley
Phil Cavilleri
Ray Milland
Ray Milland
Oliver Barrett III
Russell Nype
Russell Nype
Dean Thompson
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hank - Oliver's Roommate
Sydney Walker
Sydney Walker
Dr. Shapeley
Robert Modica
Robert Modica
Dr. Addison

9 comentarii la “Love Story (1970)

  1. Foarte bun l am văzut cind eram în școală acum am 54 de ani și nu ma mai satur sa îl vad
   .Va mulțumesc frumos Ramine amintire vie la orice virsta Respect si toate cele bune.

 1. A fost simplu.Nici macar na plans cand a murit,dar asta nu inseamna ca nu sufera.”Dragosrea inseamna sa nu spui niciodata ca iti pare rau”.Wow!Ma omorat aceasta.Am plans la final.A fost o dragoste simpla,pura si cu multa incredere.Acest film este unul nu pe gustul tuturor adolescentilor,dar este pe gustul meu-o fata de 12 ani care adora drama,iubirea si romantismul.OK nu este de deloc poetic,dar TE VAD PE TINE e poetic.LOVE STORY-POVESTE DE DRAGOSTE❤

  1. curios cum o fata de 12 ani vede filmul asta. De obicei adolescentii azi, daca filmul e mai vechi de 2 -3 ani refuza sa-l vada….e vechi.

 2. In Romania lui 1972 , daca n-ai vazut filmul sau n-ai citit cartea LOVE STORY , se chema ca : nu existi ! Asta plus ” Un barbat si o femeie ” al lui Lelouch…bateau la kur orice altceva in materie de incasari , in toata lumea . Exceptional , chiar nu-mi pare rau ca l-am revazut !

 3. Lam văzut și în anii 80 și după revolutie de câteva ori.M a impresionat teribil mereu, deși nu sunt un romantic sadea. Cartea e identică cu scenariul. Mă bucur să aud că mai impresionează pe cineva în vremurile mercantile ce le trăim.

 4. Exista filme pe care le vezi o singura data si le ti minte toata viata , precum exista si filme pe care le vezi azi si maine nu stii ce ai vazut . Love Story , acest film face parte din prima categorie si mai sunt multe la fel .L-am revazut cu aceeiasi placere ca in urma cu zeci de ani , ba mai mult , revazandu-l mi-am adus aminte de clipele frumoase de atunci . Atunci , cand traiau si parintii mei , plecati din aceasta lume . Multumesc mult pentru vizionarea filmului ! Inca ceva , subtitrarea pe fond negru merita felicitari !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *