M3gan (2022)

M3gan (2022)

Gen film:
Lansat: 06 Ian 2023
IMDB:
6.0
/
10
-
503
voturi
Durata:
102 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

18 comentarii la “M3gan (2022)

  1. abia astept partea a 2, o vor face, filmul e super misto, original, comic pe alocuri, nici nu stiu cand a trecut timpul……multumiri siteului ca l-au postat asa repede .

  2. Pe ansamblu, e foarte bun(cei care au spus/spun altfel SE INSEALA) ! E captivant, te tine in suspans si-n tensiune pana la final.Savuroase(amuzante) unele faze :)) Ea, papusica – splendida si adorabila 😀 Pacat ca ajunge sa faca „de capul” ei 🙁 Discutabil si interpretabil acest fapt.. Tehnologia nu trebuie scapata de sub control ! De aceea acord 9,50 filmului. Curios finalul… P.S. Multumiri sincere adminului pentru incarcarea filmului cu subtitrare la calitate inalta !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *