Magic in the Moonlight – Magie în lumina lunii (2014)

Magic in the Moonlight – Magie în lumina lunii (2014)

Gen film:
Lansat: 15 Aug 2014
IMDB:
6.6
/
10
-
55,342
voturi
Durata:
97 minute
Rating: AP-12
Premii:
Un premiu & o nominalizare

Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puțini știu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorțos cu o părere excelentă despre sine. Cu un dinte împotriva escrocilor din lumea spiritismului, Stanley acceptă o „misiune” pe Coasta de Azur, unde ajunge la reședința familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvăzătoarea Sophie (Emma Stone). Doar că magia sudului Franței, frumusețea lui Sophie și bănuiala că poate tânăra nu este o impostoare îl vor face pe Stanley să-și schimbe punctul de vedere asupra situației.

Colin Firth
Colin Firth
Stanley Crawford
Emma Stone
Emma Stone
Sophie Baker
Eileen Atkins
Eileen Atkins
Aunt Vanessa
Simon McBurney
Simon McBurney
Howard Burkan

2 comentarii la “Magic in the Moonlight – Magie în lumina lunii (2014)

  1. De la un Alfa Romeo din anii 1925 la Jacki Weaver cu diamante de 2,9 milioane de dolari, de la couture française de epocă din anii 1920, la eleganta eterica a lui Cap d’Antibes si Mouans-Sartoux, pana la mereu atragatorul Colin Firth… regretatul Woody Allen ne insufleteste sufletul prin umorul sau capricios scaldat in „Magic in the Moonlight”.
    Un film usor si spumos ca o sampanie roz servita intr-o zi torida de vara la umbra unui copac secular…
    Multumesc, cu recunostinta!

  2. „Regretatul”? Nu a murit, doar s-a retras din film, si va fi doar scriitor. Iar Colin Firth a spus ca ii pare rau ca a lucrat cu Allen. Motivul? Si-a amintit, atunci cand a fost convenabil, ca acum 30 de ani, Allen a fost implicat intr-un scandal. Antipatic actor, nepotrivit pentru cele mai multe dintre rolurile in care este distribuit.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *