Martyrs – Martiri (2008)

Martyrs – Martiri (2008)

Gen film:
Lansat: 03 Sep 2008
IMDB:
7.1
/
10
-
66,909
voturi
Durata:
99 min
Rating: N-15
Premii:
7 premii & 8 nominalizări

Lucie este o fetiță răpită și sechestrată de niște necunoscuți. Din neatenția unei persoane Lucie reușește să scape, însă datorită fricii și dorinței de eliberare lasă în urmă o altă fată sechestrată la rândul ei. Aceasta este internată la o clinică unde să se poate reface însă la recuperarea ei ajută cel mai mult prietena ei cea mai bună Anna. 15 ani mai târziu la ușa casei unei familii aparent normale și fericite apare Lucie cu o pușcă în mână și îi ucide pe toți. Anna vine în ajutorul lui Lucie însă aceasta datorită sechelelor din trecut și datorită bântuirii de către fantoma fetei pe care o lăsase cu 15 ani în urmă, se sinucide. Imediat după asta apare în casă un fel de organizație secretă de martiri. Aceasta îi explică Annei cine sunt și ce fac, asta însemnând că ei supun anumite persoane la traume fizice și psihice pentru a avea o stare de trecere de la viață la moarte astfel putând să vadă ce se întâmplă în viața de apoi chiar dacă ei sunt încă în viață. După cum ați ghicit, Anna este supusă la această grea și crudă încercare. Oare va reuși ea să devină o martiră? Oare cei din organizație vor afla ce se întâmplă în viața de apoi?

4 comentarii la “Martyrs – Martiri (2008)

  1. Un film slab,fara o viziune clara,un film fara inceput dar mai ales sfarsit.Il poti denumi un film comercial care poate fi vazut de cei care n-au ce face.Pierdere de timp.Cum poate asta fiind catalogat film de groaza ? Nu primeste nota de trecere.

  2. In nici un caz pierdere de timp! Un film de 5 stele, psihologic si greu de „patruns” la prima vizionare. Un subiect tabu, foarte surpeinzator si existential! MERITA!

  3. da, foarte bun filmul, pt cine-i intelege mesajul! in rest, un film dur, dramatic, dureros din primul minut pana la final! nu este horror, este o drama splatter! foarte bune interpretarile actritelor principale, au avut un rol greu pe care l-au jucat impecabil si felicitari regizorului!

  4. ptr cei care au auzit ca este un film dur il poti numi asa dar in niciun caz nu este un film bun sau ca are un mesaj greu de inteles ,nu este nimic de inteles ,fara sfarsit fara niciun fel de actiune sau naratiune .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *