Mayerling (1936)

Mayerling (1936)

Gen film:
Lansat: 13 Sep 1937
IMDB:
7.1
/
10
-
745
voturi
Durata:
96 minute
Rating: AP-12
Premii:
3 premii & 1 nominalizare

Pasiunea și politica se ciocnesc atunci când moștenitorul coroanei austriece, Rudolf, și iubita lui, Mary Vetsera, fac un pact tragic și misterios la Mayerling.

Charles Boyer
Charles Boyer
Marie Vetsera
Danielle Darrieux
Danielle Darrieux
Marie Vetsera
Jean Dax
Jean Dax
L'empereur François-Joseph
Yolande Laffon
Yolande Laffon
L'archiduchesse Stéphanie
Suzy Prim
Suzy Prim
La Comtesse Larisch
Marthe Régnier
Marthe Régnier
La Baronne Vetsera
Odette Talazac
Odette Talazac
Marie's Nanny

2 comentarii la “Mayerling (1936)

  1. Foarte mult. Jocul actorilor este foarte bun. Se simte Comedia Franceza si subtilitatea jocului actoricesc francez al acelor ani. Charles Boyer joaca isi joaca rolul exceptional, cu mult temperament. Cu siguranta voi mai viziona si alte filme franceze ale acelei perioade. Multumesc.

  2. filmul e bun, dar vorbitul in franceza la curtea imperiala de la viena ma indispune teribil… pacat pentru lipsa autenticitatii…

    iar la spectacolul de balet, cred ca scenaristul si regizorul au facut o greseala: orchestra nu se vede la spectacolele de balet, muzicienii sunt in fosa, e si normal, lumea trebuie sa se uite la balerine, nu la orchestra…

    filmul este neclar, nu se intelege de ce printul se comporta atat de ciudat, de ce e tulburat si instabil: in 1888, cand printul rudolf a inceput sa se intalneasca ca maria vetsera, printul era deja casatorit si avea o fiica, nu isi iubea sotia si avea numeroase aventuri. intre timp, de la blenoragie netratata, avea artrita, probabil probleme cardiovasculare si posibil sa fi fost deja steril, avea halucinatii si stari de confuzie.

    oho 58:49 nu stiam ca era voie in 1937 sa arati tate goale in filme…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *