Me You Madness (2021)

Me You Madness (2021)

Gen film:
Lansat: 12 Feb 2021
IMDB:
4.2
/
10
-
348
voturi
Durata:
98 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

O femeie de afaceri frumoasă, nemiloasă, ambițioasă, inteligentă și de succes, Catherine Black, trăiește o viață de lux într-o casă de vis din Malibu. Nu are nevoie de un bărbat decât pentru a-și satisface instinctul natural de ucigaș în serie. Când Tyler, un hoț mărunt, răspunde la anunțul ei de a-i fi coleg de cameră, el crede că l-a lovit norocul. Dar habar n-are că, după o noapte de petrecere și pasiune, el este cu adevărat doar în meniul ei pentru a fi următoarea victimă.

Louise Linton
Louise Linton
Catherine Black
Grant Goodman
Grant Goodman
Unsynchronized Bike Rider
Gwen Van Dam
Gwen Van Dam
Grandma Betty
Seth Coltan
Seth Coltan
Creepy Jim at Spin Class

8 comentarii la “Me You Madness (2021)

  1. Filmul în sine este o porcărie. Însa este li educativ oarecum. Prezinta lipsa de activitate și gândurile distructive ale celor care au bani și nu știu la ce să-i folosească. Cum se poate schimba un om din rău în bine, dacă e ajutat. Și cum ajutorul acesta nu vine niciodată într-o formă frumoasă.
    Ca și-n poanta aceea cu șoarecele care fuge pe câmp fugărit de pisică. Vede o vacă și o roagă să-l ascundă. Vaca se balegă pe șoarece. Acum șoarece era acoperit de balegă, doar coada îi e era afară.
    Pisica vine, ia șoarecele de coadă și-l mănâncă. Morala: nu oricene te bagă-n rahat îți vrea răul și nu oricine te scoate din rahat îți vrea binele.

  2. Nu mi-a plăcut filmul deloc, mi s-a parut o porcărie partea cu corpurile umane înghețate. Am stat până la sfârșit sperând că va verii ceva interesant dar din păcate nu.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *