Men (2022)

Men (2022)

Gen film:
Lansat: 20 Mai 2022
IMDB:
6.1
/
10
-
19,221
voturi
Durata:
100 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

După moartea fostului ei soț, tânăra Harper pleacă singură într-o vacanță în Anglia rurală…Men (2022)

Rory Kinnear
Rory Kinnear
Geoffrey
Sarah Twomey
Sarah Twomey
Police Officer Frieda
Sonoya Mizuno
Sonoya Mizuno
Police Operator

19 comentarii la “Men (2022)

  1. Dezgustator, nesimtit, nerusinat si bolnav film.. Regret c-am pierdut 2 ore cu el… Inceputul parea promitator dar ce urmeaza te lasa rece..

    1. Eu nu inteleg ce naiba au tras aia pe nas/fumat cand au venit cu idea la mizeria asta ordinara .ca Nu are niciun sens si niciun rost. Buget degeaba cheltuit. Ok sa zicem ca finalul ar trebuii sa te ingrozeasca/sa te sperie etc.dar chiar deloc, dinpotriva ,te lasa cu o „scarba” fata de persoana care s-a putut gandii la acest jeg ordinar. Oricum cine a facut/gandit/realizat aceasta „capodopera” ordinara de mizerie ,chiar nu trebuie sa existe . Intelegem ca industria „groaza” nu o duce prea bine in ultima perioada , si este de inteles, dar cand vii /mai prezinti asa ceva la categoria „horror” in filme ca si producator/regizor, de apreciat ca inca „o capodopera” a filmului din genul „horror” e clar, nu mai sunt ce au fost candva.

  2. pf… greu de dat o nota…nu stiu..exploreaza cele mai adanci tenebre ale minții..povara uriasa a vinovăției,in final acceptarea…bolnav? da,dar bine facut.l-am terminat de vazut,ceea ce nu se poate spune despre noul Batman sau alte mizerii indelung gustate de publicul larg. Recomand doar celor destupați la minte.

  3. Un actor in mai multe roluri!Umor negru tipic englezesc ,un fel de saga horror ,care spre final explica geneza intregului film!Da ,intr adevar un film greu si de neinteles pt cei cu minte putina! Altfel o pardie semi horror de mistuit! Apropo tot ce i horror are ceva „bolnav” ca de altfel orice film!

  4. Nici un sens, nici un inteles, nimic. Horror nici atat, o porcarie de nota 0. Am vazut doar o gagica afectata grav de stres posttraumatic si aproape nimic mai mult…n-am mai avut rabdare sa vad sfarsitul…

  5. Un film incredibil. Traumă, vinovăție, discriminare, nebunei, angoasă, teamă. Și, în cele din urmă, ciclul care se reia. O splendidă metaforă a societății actuale și a modului în care ne raportăm la interiorul nostru – bazându-ne pe alții, neștiind că, de fapt, ar trebui să ne bazăm DOAR pe noi înșine.

  6. un film psihologic greu, un film metaforic si abstract ce pune in antiteza sinele fiecaruia cu bula in care suntem nevoiti sa traim si pe care tre sa o afisam in societate.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *