Message in a Bottle – Mesaj de departe (1999)

Message in a Bottle – Mesaj de departe (1999)

Gen film:
Lansat: 12 Feb 1999
IMDB:
6.2
/
10
-
31,689
voturi
Durata:
126 minute
Rating: AP-12
Premii:
6 nominalizări

După un divorț deloc ușor, Theresa Osborne (Robin Wright) își face de lucru încercând să-și crească cât mai bine fiul și lucrând ca documentarist la ziarul Chicago Tribune. Își construiește imaginea unei femei pe care sa te poți baza, hotărâtă, calmă, încercând să ascundă dezamăgirea pe care i-a produs-o relația nereușită cu soțul ei, și se hotărăște să nu se mai lase niciodată rănită. Într-o scurtă perioadă de singurătate, când fiul ei era plecat în vacanță la tatăl său, Theresa descoperă, în timpul unei plimbări pe plajă, o sticlă în care se afla o frumoasă scrisoare de dragoste, semnată „G”. Emoționată, Theresa se hotărăște să îl caute pe autor. Îl descoperă departe, în Carolina de Nord, în persoana unui constructor de iahturi, Garret Blake (Kevin Costner). De la moartea soției sale, Garret a dus o viață solitară, singura persoană pe care a acceptat-o în preajma sa fiind tatăl său, Dodge (Paul Newman). Întâlnirea celor doi suferinzi din iubire le va aduce alinare, căci Theresa îl va învăța pe Garret să trăiască din nou, iar el o va învăța să aibă iar încredere. Și împreună vor redescoperi dragostea.

Kevin Costner
Kevin Costner
Garrett Blake
Robin Wright
Robin Wright
Theresa Osborne
Paul Newman
Paul Newman
Dodge Blake
John Savage
John Savage
Johnny Land
Robbie Coltrane
Robbie Coltrane
Charlie Toschi
Jesse James
Jesse James
Jason Osborne
Bethel Leslie
Bethel Leslie
Marta Land

4 comentarii la “Message in a Bottle – Mesaj de departe (1999)

  1. Cred ca este a sasea sau a saptea oara cand ma desfat si sufar cu acest film.Din pacate nu il pot sau nu stiu cum sa=l descarc,sa;vez ptr. a-l putea revede impreuna cu alte persoane pe alte device-uri sau pe tv.
    Sunt aici doi actori dintre care unul, Paul Newman a fost „dragostea” mea din tinerete.Absolut toate filmele in care a jucat au fost admirabile dar acest rol secundar din cred ultimul lui film este parca un adio de la noi toti.
    Am lacrimat dupa fiecare vizionare ptr.Paul dar si ptr.aceasta poveste de dragoste si de viata superba.
    Il recomand cu caldura tuturor romanticilor !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *