Midnight in the Switchgrass (2021)

Midnight in the Switchgrass (2021)

Gen film:
Lansat: 23 Iul 2021
IMDB:
N/A
/
10
-
N/A
voturi
Durata:
99 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Agenta FBI Rebecca Lombardi (Megan Fox) și un ofițer al poliției statale din Florida fac echipă pentru a întrerupe un șir de crime misterioase.

Emile Hirsch
Emile Hirsch
Det. Byron Craw
Megan Fox
Megan Fox
Agent Rebecca Lombardi
Bruce Willis
Bruce Willis
Agent Karl Helter
Jason Trawick
Jason Trawick
Bartender

10 comentarii la “Midnight in the Switchgrass (2021)

  1. Film submediocru, de nota 5, cu dialoguri slabe/irelevante in destule scene, cu un Bruce Willis sters, care nici macar la o faza de actiune nu ia parte in film.

  2. DE ce a fost nevoie de Bruce ??? Cateva replici sub mediocre , fara nici o valoare ,cu sau fara el filmul putea sa se desfoasoare la fel . Slabut film , dar… in lipsa de altceva merita vazut. 6,5!

  3. absolut mediocru…jalnic film pt 2020 ……..oricand poate fi inlocuit cu o carte buna sau 2 ore de meditatie si liniste la munte decat sa iti pierzi timpul pt niste scenarii tipic americane…pacat ca in realitate lucrurile stau diferit in USA dovada o fac aproape 8 ooo ooo de cazuti nerezolvate in mai putin de jumatate de an si aceasta doar in 2020….pacat ca doar in filme se intampla …sa fie sfarsit pozitiv

  4. să atârni de gât într-un lanț lângă un dulap pe care te-ai putea urca să scapi de strânsoare, dar să nu urci, asta da scena. Slab film, a îmbătrânit și Bruce, o dă pe filme mai soft.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *