Missing – Dispariția (2023)

Missing – Dispariția (2023)

Gen film:
Lansat: 20 Ian 2023
IMDB:
7.4
/
10
-
5,691
voturi
Durata:
111 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

După ce mama ei, aflată în vacanță în Columbia alături de noul ei iubit, dispare fără urmă, June pornește în căutarea ei, de la distanță, folosind instrumentele pe care le are la dispoziție online. Munca de detectiv a tinerei scoate la suprafață mai multe întrebări decât răspunsuri, iar curând realizează că nu și-a cunoscut niciodată cu adevărat mama.

Storm Reid
Storm Reid
June Allen
Ken Leung
Ken Leung
Kevin Lin
Amy Landecker
Amy Landecker
Heather Damore
Daniel Henney
Daniel Henney
Agent Elijah Park
Nia Long
Nia Long
Grace Allen
Tim Griffin
Tim Griffin
James Allen

9 comentarii la “Missing – Dispariția (2023)

  1. Dragutel filmul. te tine in priza. cam trasa de par toata faza cfaptul ca e ea capabila sa faca toate conexiunile alea, sa ghiceasca parole, conturi… dar trecand peste asta, filmul e bun. merita nota 8

  2. Acceptabil. Am mai văzut ideea asta, Searching (2018). Missing e un film destul de captivant, felicitări actritei, având în vedere ca apare în 80% din film si practic face totul. Imprevizibil twistul din actul 3, nota 7/10.

  3. Bun filmul ceva nou pentru mine .Miar place sa am si eu asa multe cunostinte despre compiuter sa-l pot intrebuinta la fel de bine si cu toate dotarile care le are .Degeaba am comp. de performanta daca nu stiu ce sa fac cu el. Filmul de nota 10 Multumesc Admin

  4. F bun filmul. O idee noua si interesata. Merita 9+Fata era familiarizata cu diverse programe IT.Casa dotata cu tehnologie noua . In plus in SUA poti afla multe despre o persoana doar dupa cardul de asigurari sociale.Conectarile externe, tari, trasee, etc, la fel pentru aceia care detin tehnologia necesara. Google de baza. In casa veche, calculatoare. cu conexiune intre ele.. El a sunat spitalul , fata si-a chemat mobilul din casa mare,. Un pic SF pentru noi.Eu am reusit sa aflu cate ceva dintr-un Criminal Report american, un site gasit la noi prin Google dupa numele persoanei din SUA. Pentru date aprofundate mi-au cerut sa ma identific . Aici, apropierea cu un serial pe care-l urmarea ma face sa cred ca totul a fost doar in imaginatia ei. Mi-a placut. Il recomand. Multumesc admin.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *