Mother! – Mama! (2017)

Mother! – Mama! (2017)

Gen film:
Lansat: 15 Sep 2017
IMDB:
6.6
/
10
-
152,259
voturi
Durata:
121 minute
Rating: N-15
Premii:
5 premii & 30 nominalizări

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu.

14 comentarii la “Mother! – Mama! (2017)

    1. daca nu ai inteles nimic, de ce il mai critici? nu are rost sa raspunzi la o intrebare pe care nu o intelegi, deci nici nu incerca. nu e pentru oricine, chiar daca e accesibil tuturor

    2. Da,mi-a placut.
      Iar cei care „nu au inteles nimic” sa mai puna mana pe o carte;Biblia,de exemplu.
      poate asa vor intelege ceva…D-zeu,Adam,Eva,Cain,Abel,Iisus,etc..

  1. Un film extrem de intrigant,nu am mai vazut asa ceva pana acum,m-a si agitat foarte mult .Recomand cu desavarsire mai ales iubitorilor de drame rascolitoare ca sa zic asa.

  2. Cei care zic , că este o porcărie.. Filmul ăsta are un mesaj extrem de puternic , pe care foarte mulți nu l-ați înțeles.. eu zic să-lmai urmăriți o dată cu mai multă atenție.. o să vă schimbați părerea!!

  3. Filmul este o insiruire de metafore despre viata, moarte, renastere . Mitul geniului contra omului de rand care niciodata nu intelege nevoile geniului . Nastere , cumva o asemanare , imi cer scuze religiosilor care vor citi acest coment, cu moartea lui Iisus . Iertarea, dragostea care fac liantul unui nou inceput . Un film greu de vazut, de inteles,nu-l recomand decat celor ce pot vedea filme grele si profunde. Te macina, te rascoleste, iti lasa semne de intrebare multiple despre existenta.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *