Mulan (2020)

Mulan (2020)

Lansat: 04 Sep 2020
IMDB:
5.6
/
10
-
117,766
voturi
Durata:
115 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 nominalizări Oscar. Alte 2 premii & 43 nominalizări

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armată. Călătoria epică o va transforma într-un războinic venerat, îi va aduce respectul întregii națiuni și îl va face mândru pe tatăl ei.

Liu Yifei
Liu Yifei
Hua Mulan
Jet Li
Jet Li
The Emperor
Tzi Ma
Tzi Ma
Hua Zhou
Donnie Yen
Donnie Yen
Commander Tung
Gong Li
Gong Li
Xian Niang
Jason Scott Lee
Jason Scott Lee
Böri Khan
Yoson An
Yoson An
Chen Honghui

22 comentarii la “Mulan (2020)

  1. Nu am putut sa-l vad pana la sfarsit! Un film facut de americani cu chinezi, cu dialoguri americane rostite de chinezi, cu cultura (:P) americana chinezarita. Adica o aiureala! Pacat de cei trei mari actori – Jet Li, Donnie Yen si Li Gong! Cum de au acceptat sa joace intr-un film, care isi cam rade de cultura lor – vezi scena in care Mulan s-a dus la petitoare? Ceva mai dizgratios nici ca am vazut! O tampenie, din pacate mi se pare o tampenie gandita! Americani care isi bat joc de chinezi.

  2. Facut in lb engleza, patetic si comercial. Ca si Cristina mai sus, nu am rezistat pana la sfarsit. Recomand( la fel ca burger-ul de la McDonald´s) doar pentru tinerii pana in 20 de ani.Pentru iubitorii de arta cinematografica, varianta din 2009.

  3. mi a placut…a fost ceva diferit…aaa si cristina ce stii de cultura chinei de acum 500 ani ?? aveau petitoarea satului sau cum parinti indieni cauta mirese si miri pt copii lor cum si in romania se mergea dea petitului inainte ..voi va uitati la film ? sau va uitati ce culoare au chiloti ce ii poarta ?? sfatul meu e dati play daca va place va uitati daca nu ..nu …daca va luati dupa toti destepti nu mai vedeti nici un film..

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *