Mutant Chronicles – Războiul mutanților (2008)

Mutant Chronicles – Războiul mutanților (2008)

Gen film:
Lansat: 10 Oct 2008
IMDB:
5.2
/
10
-
24,332
voturi
Durata:
111 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Resursele naturale ale pământului s-au epuizat și omenirea este într-o continuă bătălie într-un război inițiat de cele patru Corporații conducătoare: Capitol, Bauhaus, Mishima și Imperial. Mitch Hunter, soldat ai corporației Capitol, este implicat într-o bătălie disperată pentru a opri înaintarea armatei Bauhaus. Când o bombă rătăcită distruge un sigiliu de piatră, el se confruntă cu un nou dușman, necromutanți hidoși cu excrescențe osoase ce cresc din brațele lor că niște săbii. Mutanții încep să se multiplice din ce în ce mai mult și distrug totul în calea lor. Fratele Samuel, conducătorul unui cult antic numit Frăția, este păstrătorul Cronicilor, o carte ce prevestea atât apariția Mutanților cât și existența unui Izbăvitor care îi va distruge. Samuel că el este Izbăvitorul menit să se avânte spre centrul pământului și să distrugă sursa flagelului mutant. El îl recrutează pe Mitch și împreună creează o echipă ai căror membrii sunt Steiner (ofițer Bauhaus), un mânuitor de săbii Severian, El Jesus (luptător de stradă), Duval (o tânără fără frică) și Juba. Filmul urmărește misiunea lor de a salva planeta de hoardele prădătoare de mutanți ucigași.

Ron Perlman
Ron Perlman
Brother Samuel
Thomas Jane
Thomas Jane
Maj. 'Mitch' Hunter
Devon Aoki
Devon Aoki
Cpl. Valerie Duval
Sean Pertwee
Sean Pertwee
Capt. Nathan Rooker
Benno Fürmann
Benno Fürmann
Lt. Maximillian von Steiner
John Malkovich
John Malkovich
Constanine
Anna Walton
Anna Walton
Severian
Tom Wu
Tom Wu
Cpl. Juba Kim Wu

3 comentarii la “Mutant Chronicles – Războiul mutanților (2008)

  1. In cateva cuvinte, este un film cu buget redus. Grafica filmului parca e desprinsa din Counter Strike, actorii ba mor si dupa le cade o grenada din mana (dar ei sunt morti), ba arunca cate o grenada si se surpa tunelul dar cumva in mai putin de 2 minute mutantii reusesc sa treaca si tot asa. Din punctul meu de vedere, este o pierdere totala de timp acest film.

  2. slabut…dar mi-a placut…nu are nici o legatura cu mutatia…mai degraba cu extraterestrii…pt fanii sf posibil sa le placa…fiecare cu gustul lui. vizionare placuta

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *