My Fault (2023)

My Fault (2023)

Gen film:
Lansat: 08 Iun 2023
IMDB:
5.0
/
10
-
123
voturi
Durata:
117 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Noah trebuie să-și părăsească orașul, iubitul și prietenii și să se mute în conacul noului soț bogat al mamei sale. Acolo îl întâlnește pe Nick, noul ei frate vitreg. În secret, se îndrăgostesc nebunește.

36 comentarii la “My Fault (2023)

  1. Draga „vezionline.net”, sunt un „abonat” al d voastră și as dori sa revăd ( tradus bineînțeles) „Trădare în lumea spionajului – Aldrich Ames” din 1998 și „Master spy” din 2002. Va mulțumesc pt.filmele d voastră și pt.efortul depus sa ajungă la noi.

    1. Este cel mai frumos film din câte am văzut! Auzisem multe despre el dar nu credeam ca este asa frumos!Sper ca pe la jumătatea anului 2024 sa se lanseze.🙏🏻 Povestea lui Noah și Nick este una minunata, de la ura , la iubire.🥰🥰🥰🥰🥰

  2. Filmul e chiar fain măi Kiki.Tu ai avut singurul comentariu negativ și nu înțeleg de ce!!!Filmul a avut de toate,mie mi-a plăcut și recomand!

  3. Super film ce merita vizionat, cu actori mari, acțiune, dragoste, muzica buna, cu suspans, și mai ales o poveste frumoasa care face bine la suflet. Deși a avut un rol micuț, a creat tot suspansul și misterul, la fel că în serialul „Vaporul”, exact este tatăl fetei. Urmăriți cu încredere nu o sa va para rau, chiar merita.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *