My Policeman (2022)

My Policeman (2022)

Gen film:
Lansat: 21 Oct 2022
IMDB:
6.3
/
10
-
1,525
voturi
Durata:
113 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

La sfârșitul anilor 1990, sosirea bătrânului invalid Patrick în casa lui Marion și a lui Tom declanșează explorarea unor evenimente cutremurătoare petrecute cu 40 de ani înainte: relația pasională dintre Tom și Patrick într-o perioadă în care homosexualitatea era ilegală.

Harry Styles
Harry Styles
Tom Burgess
Emma Corrin
Emma Corrin
Marion Taylor
David Dawson
David Dawson
Patrick Hazlewood
Gina McKee
Gina McKee
Older Marion
Linus Roache
Linus Roache
Older Tom
Rupert Everett
Rupert Everett
Older Patrick

9 comentarii la “My Policeman (2022)

  1. Bravooo!!!!!!!! Bravosimoooo!!!! Mi-a plăcut la nebunie. Eram în depresie după ce m-am uitat la filmul Maurice însă…acesta….foarte romantic. ADOR!!!! Am plâns la final!!! 1000000111 din 10

  2. Bun film! Surprinde aspecte de natură sexuală, aspecte psihologice , sociale și cum ne lăsăm conditionati de societate, astfel incat ajungem sa ne conformam si sa fim nefericiti. în fapt, mintea umana este cea perversa.

  3. Tulburator film! Eu vad persoanele din comunitatea LGBT foarte puternice, ma pun in locul lor si imi dau seama ca eu nu as avea puterea sa trec peste toate aceste discriminari si prejudecati. Din cauza acestor prejudecati am aruncat cu piatra in persoanele din aceasta comunitate, dar datorita acestor filme , acestor drame, mi-am dat seama ca gresesc si am devenit un om tolerant si va sugerez si voua sa deveniti mai toleranti, mai buni!

  4. Stiti bancul ala cu cea mai buna definitie a corectitudinii politice? Definitia premiata spune ca „corectitudinea politica este o doctrina aberanta, sustinuta de o minoritate deliranta, care, in esenta, sustine ca este posibil sa apuci rahatul de partea lui curata”. Eh, se pare ca astia din film sustin ca au gasit partea curata a rahatului. Am rezistat cu greu vreo 20 de minute.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *