Nail Bomber: Manhunt – David Copeland: Teroare la Londra (2021)

Nail Bomber: Manhunt – David Copeland: Teroare la Londra (2021)

Gen film:
Lansat: 26 Mai 2021
IMDB:
6.3
/
10
-
767
voturi
Durata:
72 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Un documentar care analizează bombardamentele împotriva minorităților din Londra anului 1999 și cursa contracronometru de a-l prinde pe atacatorul de extremă dreaptă.

4 comentarii la “Nail Bomber: Manhunt – David Copeland: Teroare la Londra (2021)

  1. Un „documentar ” din care vedem ca daca politica sufoca cetatenii cu un import de imigranti, c’asa vor satanele globaliste, se vor gasi oameni care sa reactioneze fortei impuse. Totusi, prostanacii care au vazut bomba, ar fi putut s-o ia si sa o arunce in vreun canal, ori undeva unde nu erau oameni…

  2. Un alt documentar fake. Sunt foarte putine cazurile in care cetatenii se intorc impotriva cetatenilor cauzand victime, iar asta nu este unul. In majoritatea cazurilor, atentatele teroristice sunt produse chiar de stat, adaugandu-i ulterior o naratiune care sa mareasca teroarea. Singurii extremisti sunt cei din servicii si politicienii care au nevoie de dusmani noi de care cetatenilor sa le fie frica ca ei, politicienii, sa ne apere. Altfel, cum si-ar justifica existenta si, cum agendele de subjugare a cetatenilor ar fi puse in practica.
    Cred ca cel putin atentatele din ultimi 40 de ani au fost create de stat si folosite pentru scopuri de cetateni inca necunoscute.
    Sa mai credem altfel este precum am crede in mos Craciun sau in zana maseluta. Naivitatea nu este o calitate ci un defect indus ce duce la prostie si chiar la nebunie.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *