Pari (2020)

Pari (2020)

Gen film:
Lansat: 16 Iul 2020
IMDB:
7.0
/
10
-
355
voturi
Durata:
101 minute
Rating: N-15
Premii:
7 premii & 11 nominalizări

Babak, un student iranian în Grecia, nu vine să-și întâmpine părinții la aeroportul din Atena. Pari și soțul ei mai în vârstă, amândoi musulmani devotați aflați în străinătate pentru prima oară, nu sunt pregătiți să-și caute fiul într-un mediu intimidant și străin. Toate încercările lor de a găsi ceva indicii se dovedesc a fi în van și ajung într-un punct mort. Însă Pari nu poate să renunțe la căutare, nici măcar când întoarcerea în Iran pare să fie singura ei opțiune. Pășind pe urmele fiului ei rebel, în cele mai întunecate cotloane ale orașului, ea o să-și epuizeze forța interioară, ca să realizeze mai mult decât ce ar realiza o mamă care-și caută fiul dispărut.

2 comentarii la “Pari (2020)

  1. Cea mai tare propaganda anti-occidentala si anti-crestina facuta chiar de crestini si occidentali pe care am vazut-o. Trecand peste asta si tot ce vrea sa arate obsesiv rau despre civilizatia europeana, filmul este f bine facut si mai ales interpretat.

  2. Pe langa ce ne-a impartasit DAN mai sus, adaug si eu cateva trairi care m-au coplesit in finalul filmului atunci cand Pari se duce cu fetele pe un vas ca sa ofere putina distractie echipajului. Scena dintre Pari si marinarul care ii panseaza mana, iar Pari isi spune jalea si ce anume o apasa pe suflet de-o viata, scena cu fetele care se straduie sa ofere si putin suflet si mangaiere barbatilor insingurati, nu numai sex, sunt tulburatoare si ne arata fata minunata a sufletului omenesc. Merita sa le vedeti si sa le revedeti. Sunt un leac in vremurile aste pline de vrajba si greu de inteles.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *