Pig (2021)

Pig (2021)

Gen film:
Lansat: 16 Iul 2021
IMDB:
7.2
/
10
-
1,749
voturi
Durata:
92 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Un vânător de trufe care trăiește singur în sălbăticia oregoniană trebuie să se întoarcă în Portland în căutarea iubitului său porc după ce acesta este răpit.

15 comentarii la “Pig (2021)

 1. ce cretinitate! pierdere de timp! se vede ca o imbatranit Cage si nu l mai cheama nici dracu sa faca filme serioase! idem cu Bruce Willis

 2. Mi-a plăcut filmul, chiar mai mult decât mă așteptam. Cage este un actor mare, dar tot îi trebuie un regizor și o poveste pe măsură ca să arate ce poate.

 3. M-a deprimat teribil kk asta de ,,film” oare astia B.Willis , N.Cage si alti terminatori nu vor sa-si termine activitatea in culmea gloriei si tot continua cu mascarada asta? Lamentabil….

  1. Mi-a plăcut filmul… Până la urmă filmul în sine este „Dramă”.
   Recomand, este un film liniștitor din punctul meu de vedere.

 4. Am tot asteptat sa aflu macar de ce s-a retrras din activitate, nu am inteles nici de ce a murit porcul, oare stresat? De ce nu i-a spus de la inceput ? cam aiureala… mama baiatului era sau nu moarta? Slab!!!As vrea sa-mi explice cine i-a dat 10 si cu plus pe ce considerente a facut-o, poate mi-a scapat mie ceva…6.

  1. S-a retrs din activitate pentru ca ia murit iubita/nevasta.
   Purceaua a murit pentru ca au fost prea brutali cu ea, hotii care au luat-o(au brutalizat-o pana la moarte :D).
   Mama baiatului nu era moarta, era in stare vegetativa.

 5. Am pierdut 127 minute din viata mea cel mai penibil film am 30 ani da nu am văzut film mai prost și fără înțeles i fura uni porcu se termina și habar nu am nu am înțeles nimic film ratat

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *