PK (2014)

PK (2014)

Gen film:
Lansat: 19 Dec 2014
IMDB:
8.2
/
10
-
136,130
voturi
Durata:
153 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 14 nominalizări

PK, adică „Ce, ești beat?” Aceasta este întrebarea adresată mereu personajului principal de fiecare dată când este uimit de situațiile ce caracterizează cvasi societatea indiană. PK este un extraterestru sosit pe planeta noastră pentru a o investiga, însă imediat ce părăsește nava, dispozitivul cu care o poate pilota îi este furat și astfel rămâne captiv pe planeta noastră fără să aibă vreo idee despre ce înseamnă viața pe Terra. De aici urmează o serie de întâmplări presărate cu de toate: comedie, întrebări existențiale, romantism, nelipsitele musical-uri indiene și un deznodământ fericit.

Anushka Sharma
Anushka Sharma
Jagat Janani / Jaggu
Sushant Singh Rajput
Sushant Singh Rajput
Sarfraz Yousuf
Boman Irani
Boman Irani
Cherry Bajwa
Sanjay Dutt
Sanjay Dutt
Bhairao Singh
Parikshat Sahni
Parikshat Sahni
Jaggu's Father
Saurabh Shukla
Saurabh Shukla
Sarfraz Yousuf

9 comentarii la “PK (2014)

 1. Superb film si chiar am vazut cateva sute de filme din cinematografia lor. cu siguranta ar intra intr-un top 5 al filmelor vizionate de mine. Recomand cu incredere

 2. Extraordinar! Am văzut ” 3 idioți ” tot cu acest actor. Superb și ăla, potrivit mai ales pentru tineri. Dar acesta ar trebui să fie vizionat de către toți, mai ales ăia robiți de religii.
  Deja simt nevoia să-l văd din nou.
  Recomand oricui să-l vadă. 2 ore și ceva câștigate.

 3. super misto fantastic beton film!!!!!!!!! am ras cu lacrimi si am plans printre zambete, o avalansa de emotii si atata adevar la capitolul religie…….eu l-as face materie obligatorie de studiat in scoli 🙂 recomand din inima !
  ma duc sa-l mai vad o data :))

 4. Incredibil,Am crezut ca am vizionat cele mai bune filme regizate vreodata in America,nu am fost adeptul filmelor indiene ,dar depășește tot .Miraculos prin tema si ce transmite .

 5. Da îmi produce bucurie și am crescut în cunoștință!!! 🇹🇩❤️🌍😇🫂
  Poporul indian este surprinzător de frumos 🤗❤️🌹🌷🌸🌼🪷

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *