Pride & Prejudice – Mândrie și Prejudecată (2005)

Pride & Prejudice – Mândrie și Prejudecată (2005)

Gen film:
Lansat: 23 Noi 2005
IMDB:
7.8
/
10
-
243,675
voturi
Durata:
129 minute
Rating: AG
Premii:
4 nominalizări Oscar. Alte 13 premii & 55 nominalizări

Povestea clasică cu dragoste și neînțelegeri este plasată în Anglia sfârșitului secolului 18. Cele cinci surori Bennet – Elizabeth, sau Lizzie, Jane, Lydia, Mary și Kitty – au fost crescute sub strictă îngrijire a mamei lor care se concentrează doar asupra găsirii unor soți fiicelor ei care să le asigure din punct de vedere financiar o stabilitate. Însă, inteligența și curajoasa Elizabeth se străduiește să-și trăiască viață într-o perspectivă mai largă, încurajată fiind de tatăl bolnav.

Keira Knightley
Keira Knightley
Elizabeth Bennet
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Jane Bennet
Simon Woods
Simon Woods
Mr. Bingley
Brenda Blethyn
Brenda Blethyn
Mrs. Bennet
Claudie Blakley
Claudie Blakley
Charlotte Lucas
Jena Malone
Jena Malone
Lydia Bennet

13 comentarii la “Pride & Prejudice – Mândrie și Prejudecată (2005)

  1. A fost o poveste așa de impresionantă. Am mai văzut filme de-a lungul timpului, dar ăsta… A fost așa de real. Să nu mai pun la socoteală că a reușit să mă transpună acolo, uitând că mă uitam la un film și că totul e regizat. Au fost niște emoții la finalul acestuia, nu mă așteptam ca oamenii să treacă prin niște momente chinuitoare. Nu am citit catrtea, dar cred ca dacă o citeam nu aveam niciun fel de sentiment neplăcut uitându-mă la film. A fost de departe cel mai frumos film de dragoste vizionat până acum.

  2. Am citit și cartea care pot spune ca e o capodopera side multe ori sespune ca, cartea bate filmul dar acesta cel puțin o egalează. Va doresc vizionareplacuta

  3. minunat!!! este atata nevoie de liniste.. de romantism…traim vremuri prea incarcate de violenta … e o frumoasa rentoarcere in perioada romantica !!!

  4. L-am vazut de minim 20 de ori. Recomand si varianta din 1995, este mult mai complexa, este o miniserie cu 6 episoade de fapt, respecta cartea in totalitate…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *