Queen of Earth – Regina Pământului (2015)

Queen of Earth – Regina Pământului (2015)

Gen film:
Lansat: 26 Aug 2015
IMDB:
6.3
/
10
-
5,483
voturi
Durata:
90 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 3 nominalizări

Catherine traversează o perioadă dificilă: tocmai a fost părăsită de logodnicul său iar tatăl său și-a pus capăt zilelor. Prietena sa din copilărie, Virginia, decide să o ducă pe Catherine la casă de vacanță a părinților săi, situată pe malul unui lac. Locul pare ideal pentru relaxare. Însă Catherine nu poate uita cât de fericită a fost, în urmă cu un an împreună cu iubitul său, în același loc. Încetul cu încetul, Catherine cade în paranoia, se cufundă într-o depresie profundă. Relația dintre Virginia și Catherine devine tensionată și toxică. Prietenia s-a transformat în ură. Starea lui Catherine se degradează și lucrurile nu întârzie să capete o turnură tragică.

3 comentarii la “Queen of Earth – Regina Pământului (2015)

  1. Nu va uitati, va pierdeti timpul. Nu are intriga, e static, nu are sfarsit, se vrea psihologic dar serios, n-au reusit. E doar obositor pt ca astepti un indiciu ca sa te prinzi despre ce e vb dar pe care nu il primesti sau doar regia e asa de proasta. Imaginea e hand-held cu multe close-up-uri asa zis introspective ( au vrut ceva pe genul „Mother” acolo dar nu le-a iesit) dar care sunt doar plictisitoare. O sa-mi dati dreptate.

  2. ….e vorba de sentimente,toate felurile de sentimente,bune si rele,relatii interumane,implicare,ignoranta,toate acele trairi ce te pot ridica sau te pot dobora,filmul e special,un pic de nisha,iti trebuie ceva maturitate in gandire sa-l poti aprecia,poate si ceva experienta de viata,actorii excelenti,regia fara cusur,multumim adm.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *