Quest for Fire – Războiul focului (1981)

Quest for Fire – Războiul focului (1981)

Gen film:
Lansat: 12 Feb 1982
IMDB:
7.3
/
10
-
19,517
voturi
Durata:
100 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu Oscar. Alte 10 premii & 7 nominalizări

Filmul este plasat cu 80.000 de ani în urmă, când mai mulți homo sapiens dintr-un trib primitiv stăteau în jurul unei surse naturale de foc pentru confort și supraviețuire. Când această sursă se stinge, Naoh, Amoukar și Gaw sunt trimiși „în căutarea focului”. După mai multe zile de rătăcire prin peisajul preistoric, drumul celor trei se va intersecta cu tigri, mamuți, precum și cu al unor canibali care știau cum să producă focul. Războinicii vor salva din ghearele canibalilor o tânără, pe Ika, sperând ca ea să le dezvăluie secretul.

Gary Schwartz
Gary Schwartz
Rouka - tribu Ulam
Naseer El-Kadi
Naseer El-Kadi
Nam - tribu Ulam
Franck-Olivier Bonnet
Franck-Olivier Bonnet
Aghoo - tribu Ulam
Jean-Michel Kindt
Jean-Michel Kindt
Lakar - tribu Ulam

6 comentarii la “Quest for Fire – Războiul focului (1981)

  1. Spunem ca traim vremuri grele…Dupa ce vedem filmul asta ,nu mai spunem asta.Daca ne pica net-ul,e nenorocire ,dezastru,iar oamenii aia nu reuseau sa apuce 40 de ani decat cu un mare noroc.

  2. Domnule Flovas, dumneavoastra ii considerati creduli pe cei care cred in Evolutie, desi nu stim cu exactitate cum era viata acum 80.000 de ani filmul acesta este o reprezentre artistica si trebuie inteleasa ca atare. In plus Evolutia este dovedita stintific si nu poate fi negata, exista dovezi in fosile vechi, in modul de functionare ar organsimelor vi, si evolutia poate fi observata. Va rog sa nu mai aduceti acuzatii de genul inainte de a studia si a face cercetari. De vorbit putem toti sa vorbim, sa vorbim ce e demn si adevarat e mai greu.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *