Rebecca (2020)

Rebecca (2020)

Gen film:
Lansat: 21 Oct 2020
IMDB:
N/A
/
10
-
N/A
voturi
Durata:
121 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

O tânără proaspăt căsătorită se mută în conacul impozant al soțului. Acolo, ea are de-a face cu o menajeră sinistră și cu fantasma răposatei lui soții.

Lily James
Lily James
Mrs. de Winter
Armie Hammer
Armie Hammer
George Fortescue Maximilian "Maxim" de Winter
Keeley Hawes
Keeley Hawes
Beatrice Lacy
Ann Dowd
Ann Dowd
Mrs. Van Hopper
Sam Riley
Sam Riley
Jack Favell
Tom Goodman-Hill
Tom Goodman-Hill
Frank Crawley
Mark Lewis Jones
Mark Lewis Jones
Inspector Welch

9 comentarii la “Rebecca (2020)

  1. Desi nu se ridica la inaltimea capodoperei cinematografice dupa care a fost facut acest remake, e un film suportabil in care „Cenusareasa” face un rol bunicel. Majoritatea ideilor principale din roman si filmul original, fiind respectate .
    E de urmarit apoi de vazut sau revazut adevaratul „Rebecca” !

  2. din pacate nu. au reinventat o poveste care avea un anumit continut, asa cum nu ar fi trebuit sa o faca. nu spun asta pentru ca filmul din 1940 ar fi fost 100% o capodopera cinematografica (Hitchcock a avut alte filme care chiar merita sa fie numite astfel), ci pentru ca nu au respectat romanul. au pastrat in mare punctele-cheie si in rest au inflorit cu detalii fara prea multa legatura cu personajul real care isi povesteste experienta. nu exista chemistry intre cei doi, Hammer e un Maxim diluat, construit superficial, fara personalitate si fara substanta. Lily James nu-i ajunge lui Joan Fontaine nici pina la genunchi, scuze. Kristin Scott-Thomas se straduieste, dar e greu sa o vedem ca pe un personaj intunecat, cu porniri de asasina si incendiatoare. pacat de eforturile investite in locatiile de filmare si multimea de oameni implicati in acest film. muzica lui Clint Mansell (The Fountain, Black Swan – ca sa amintim numai doua titluri) – fluenta, sustine din fundal povestea; as fi dorit-o putin mai dramatica in anumite momente. per ansamblu, dezamagitor.

  3. Mi-a placut acest film.Am citit romanul in urma cu ceva ani,intr-adevar scenariul a fost schimbat,dar a fost alegerea regizorului de a face astfel filmul,oricum il recomand.Multumesc pt postare.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *