Richard Jewell – Cazul lui Richard Jewell (2019)

Richard Jewell – Cazul lui Richard Jewell (2019)

Gen film:
Lansat: 13 Dec 2019
IMDB:
7.5
/
10
-
17,389
voturi
Durata:
131 minute
Rating: AP-12
Premii:
O nominalizare Oscar. Alte 5 premii & 11 nominalizări

Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigura paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate. Explozia a avut totuși loc, însă acest lucru s-a petrecut pe fondul retragerii spectatorilor de pe stadion, fiind evitată astfel o tragedie si mai mare. Cu toate acestea, viața lui Jewell a fost dată peste cap. În urma plasării sale pe lista de suspecți a FBI-ului, cele mai mici detalii ale vieții sale au fost investigate, iar mass media i-a urmărit fiecare mișcare mai multe luni și l-a tratat drept principal suspect al atentatului.

Paul Walter Hauser
Paul Walter Hauser
Richard Jewell
Sam Rockwell
Sam Rockwell
Watson Bryant
Kathy Bates
Kathy Bates
Bobi Jewell
Jon Hamm
Jon Hamm
Tom Shaw
Olivia Wilde
Olivia Wilde
Kathy Scruggs
Ian Gomez
Ian Gomez
Agent Dan Bennet
Wayne Duvall
Wayne Duvall
Richard Rackleff

6 comentarii la “Richard Jewell – Cazul lui Richard Jewell (2019)

  1. un alt Master Piece sub semnatura lui Clint Eastwood… absolut senzational acest film.. scena de final – atunci cînd avocatul i-a spus ca l-au prins pe adevaratul vinovat – am avut senzatia ca doar atunci avocatul l-a crezut cu adevarat nevinovat 100% ..doar atunci !!! desigur fiecare avocat crede ca e nevinovat clientul lui dar… mai spun înca o data – doar atunci cu adevarat sufletul si inima lui i-a spus ca a aparat un om CU ADEVARAT NEVINOVAT !!!! doar atunci a realizat ca acest om- acest gràsan cum l-a numit jurnalista aia a fost cu adevarat nevinovat …… pacat ca nu se mentioneaza la sfîrsit ca scîrba aia de jurnalista a murit de supradoza de narcotice în 2001 …

    1. Multumesc pentru informatia referitoare la jurnalista.Nu am verificat-o dar o iau de buna.Referitor la concluzia ta pe care ai tot repetat-o in comentul tau da-mi voie sa te contrazic.Mie Clint Eastwood mi-a transmis ca momentul in care avocatul a fost 100% convins ca Richard este nevinovat(eu cel putin atunci am fost convins) a fost atunci cand el a asistat la scena emotionanta petrecuta in casa lui cand clientul lui stand in fata usii camerei mamei sale o implora aproape plangand sa il ierte pt ca a tipat la ea.A urmat replica avocatului care l-a intrebat daca vrea sa le-o platesca celor de la FBI dupa care urmeaza conferinta organizata de el in fata presei precum si scena dinaintea finalului cand avocatul isi imbratiseaza sincer clientul care plangea,nu cred ca mai lasa loc de nici o interpretare.Scena de final mai degraba a vrut sa scoata in evidenta faptul ca Richard si-a realizat visul si era in uniforma de politist.Parerea mea.
      In rest subscriu la tot ce ai scris -un film senzational care transmite multe emotii.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *