Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000)

Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000)

Gen film:
Lansat: 22 Mar 2000
IMDB:
6.1
/
10
-
61,889
voturi
Durata:
115 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 7 nominalizări

Două familii, legate prin tradiție, sunt implicate într-un război brutal. Cele două clanuri, unul asiatic și celălalt afro american, se luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. Însă după ce Po, fiul căpeteniei asiatice, devine prima victimă, răfuiala dintre clanuri ia niște proporții și mai periculoase. Vestea despre această crimă ajunge curând la fratele mai mare al lui Po, Han (Jet Li), un fost polițist legendar aflat în prezent într-o închisoare din Hong Kong. Și este doar o chestiune de timp până ce Han se va îndrepta către continentul american. Renegat de către familia sa și aflat în căutarea adevărului, Han nu descoperă nimic în plus, cu excepția unor întrebări suplimentare. Și de asemenea el devine o țintă, nu numai a taberei afro-americane, ci și a unor asasini fără identitate a căror luptă armată depășește cu mult mediul muncitoresc al docurilor. Într-o lume a rivalităților vicioase și a trădărilor violente, Han nu are o altă soluție decât să declare la rândul său război. Dar spre deosebire de ceilalți, care pot utiliza doar arme, Han este el însuși o armă. Iar cel ce-i va ieși în cale, va greși în mod fatal.

Jet Li
Jet Li
Hang Sing
Aaliyah
Aaliyah
Trish O'Day
DMX
DMX
Silk
Delroy Lindo
Delroy Lindo
Isaak O'Day
D.B. Woodside
D.B. Woodside
Colin O'Day

6 comentarii la “Romeo Must Die – Să moară Romeo (2000)

    1. Iubire si pace dar nu au voie nici sa se sarute pentru film. Filmul a primit cririci rasiale inca din faza de script asa ca nu au avut voie numai de o atingere doua pe acolo nimic mai mult… Pacat ca mai exista acest flagel numit rasism.

  1. Film foarte frumos. Nu pot zice ca e foarte bun pe considerente personale cum ar fi ca filmul e plictisitor in scenele unde nu apar fie Jet Li, fie Anthony Anderson (Maurice aka Moron :)) ). Dar imi place povestea generala despre Iubire, dorinta de afirmare si onoarea familiei.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *