Salo, or the 120 Days of Sodom – Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei (1975)

Salo, or the 120 Days of Sodom – Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei (1975)

Gen film:
Lansat: 19 Mai 1976
IMDB:
5.9
/
10
-
50,914
voturi
Durata:
117 minute
Rating: IM-18
Premii:
Un premiu

În timpul Republicii fasciste patru libertini elaborează un regulament pervers, pe care trebuie să-l și respecte. Ei selecționează opt reprezentanți, femei și bărbați care vor deveni victimele practicilor lor degradante. Se închid cu toții într-o vilă unde stau 120 de zile, respectând regulile codului lor terifiant.

Giorgio Cataldi
Giorgio Cataldi
Monsignore
Aldo Valletti
Aldo Valletti
Presidente
Hélène Surgère
Hélène Surgère
Signora Vaccari
Sergio Fascetti
Sergio Fascetti
Vittima (maschio)
Bruno Musso
Bruno Musso
Vittima (maschio)

12 comentarii la “Salo, or the 120 Days of Sodom – Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei (1975)

  1. categoric 18+, nerecomandat copiilor.
    destul de plictisitor, pare un film experimental, intra in categoria horror poate doar pentru scenele de la final. in rest, un wannabe porn.
    i-as da 5/10.

  2. filmul acesta arata perversitatea si nebunia umana,prezenta si in ziua de azi dar sunt forma de alegere libera si adusa ca normalitate pentru toti,cam asa este structurata si umanitatea,suntem sclavii a 3,4 psihopati numiti masoni satanisti care ne conduc lumea de vreo 400 de ani,au reusit si vor reusi in continuare sa manipuleze masele,nu intelege acest film orice bruta fara creier.

  3. PERVERSITATEA … TREBUIE CEVA RAFINAMENT SA O INTELEGI SI SA O TRAIESTI NU E PENTRU Oameni SIMPLI CE SE REVOLTA ,……FILMUL E DOAR PT INITIATI RESTUL … AVATAR ETC

    1. aceasta nu este film, este marturia crimelor din istoria omenirii, plina de violuri, pedofili, incesturi, torturi, perversiuni, iti vine sa vomiti, iti e sila, l-am oprit la inceput. si cand te gandesti ca bolnavi mintali, psihopati, satanisti din astia sunt peste tot….desigur, ei fac asta altora pe care ii trateaza ca pe animale, insa daca li s ar face lor la fel, cred ca ar muri din prima, spre norocul lor….

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *