Saw 6 – Puzzle mortal 6 (2009)

Saw 6 – Puzzle mortal 6 (2009)

Gen film:
Lansat: 23 Oct 2009
IMDB:
6.0
/
10
-
100,398
voturi
Durata:
90 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări

După moartea agentului Stahm, detectivul Hoffman e noul „stăpân” al moștenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, așa că e forțat să dea drumul unui nou joc sângeros (dar cu tâlc), la fel ca acelea care au consacrat seria Saw. În urma acestuia, marele plan al lui Jigsaw va fi înțeles în totalitate, punând cap la cap detalii din toată seria și universul Saw. Cifra 6 va avea un rol important în desfășurarea acțiunii; astfel, vor fi șase lecții și șase probe care vor trebui învățate și promovate pentru supraviețuire.

5 comentarii la “Saw 6 – Puzzle mortal 6 (2009)

  1. putin mai bun decat 4 si 5… scenariu complet…. dar eu nu-i omoram pe politisti… aveam alte planuri cu ei… oricum, e de urmarit toata seria… recomand iubitorilor de gen!

  2. Da… si eu sunt de parere ca seria 6 e mai buna decat 4 si 5…….. poate nu am vazut eu…. oare in seria 7 este…. ? cel care trece prin teste in Saw 3 – la sfarsit afla ca fetita lui a fost rapita si se afla intr-o camera cu oxigen limitat….. CE S-A INTAMPLAT CU ACEA FETITA ? Cand arata ? in seria sapte parca face doar referire dar nu spune exact… ok, voi revedea seria 7, probabil nu am vazut tot….

  3. Bueiii deci prea de tot prea exagerat pur si simplu nai cum sa te plictisesti la astfel de film. Horror cei aici e putin spus nu exista cuvinte sa poti denumi ce se intampla in film. F bun pt cine se poate uita la asa ceva!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *