Secretary – Secretara (2002)

Secretary – Secretara (2002)

Gen film:
Lansat: 11 Oct 2002
IMDB:
7.0
/
10
-
83,319
voturi
Durata:
107 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare Globul de Aur. Alte 15 premii & 25 nominalizări

Lee Holloway încearcă să se angajeze ca secretară la biroul de avocatură al lui E. Edward Grey. Treptat, însă, Lee și domnul Grey se implică într-o relație mult mai personală în spatele ușilor închise, încălcând barierele comportamentului normal și intrând într-un tărâm profund al sexualității, o aventură unică în care rolurile de dominator și dominat li se potrivesc perfect.

Maggie Gyllenhaal
Maggie Gyllenhaal
Lee Holloway
James Spader
James Spader
E. Edward Grey
Lesley Ann Warren
Lesley Ann Warren
Joan Holloway
Stephen McHattie
Stephen McHattie
Burt Holloway
Amy Locane
Amy Locane
Lee's Sister
Patrick Bauchau
Patrick Bauchau
Dr. Twardon
Jessica Tuck
Jessica Tuck
Tricia O'Connor

8 comentarii la “Secretary – Secretara (2002)

  1. NUUUUUU !!!!! NU DESCHIDE FILMUL ASTA !!!!! ESTE EXTREN DE PROST. MI-AM IROSIT 2 ORE DIN VIATA PE FILMUL ACESTA ! DACA NU MA CREZI POTI SA TE UITI !

  2. O psihologie a sufletelor neînțelese, interesant ca studiu, inedit și, într-un anume fel, romantic… O dovadă că forța iubirii este mai puternică decât orice alt argument, o bătălie câștigată care face ca o sumă de întâmpări nefericite să aibă un final neșteptat, în viață mai sunt și cazuri cu happy end, nu doar thrillers cu final tragic. Fin și ironic întregul film, poate cu nimic exagerat, având în vedere câte ciudățenii întâlnim doar dacă aruncăm o privire, chiar și superficială, în jurul nostru. Subtil și incitant, dau un 10 fără rețineri!!
    Nerecomandat anumitor categorii de spectatori, filmul trebuie înțeles ca mesaj psihologig, l-aș putea recomanda ca făcând parte din categoria filmelor documentare tematice.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *