She Said – Asta spune ea (2022)

She Said – Asta spune ea (2022)

Gen film:
Lansat: 18 Noi 2022
IMDB:
7.2
/
10
-
19,436
voturi
Durata:
129 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări BAFTA, 10 premii & 36 nominalizări

Reporterii Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times prezintă una dintre cele mai importante povești din ultima generație – o poveste care a contribuit la declanșarea unei mișcări și a spulberat decenii de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood.

Zoe Kazan
Zoe Kazan
Jodi Kantor
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Megan Twohey
Patricia Clarkson
Patricia Clarkson
Rebecca Corbett
Andre Braugher
Andre Braugher
Dean Baquet
Jennifer Ehle
Jennifer Ehle
Laura Madden
Samantha Morton
Samantha Morton
Zelda Perkins
Zach Grenier
Zach Grenier
Irwin Reiter

7 comentarii la “She Said – Asta spune ea (2022)

  1. Excelent, nu este nimic facut sa fie senzational doar de dragul unui show ieftin cum sunt filmele cu bugete mari in ziua de azi la Hollywood. Initial am crezut ca filmul este doar bazat pe fapte reale dar am observat ca pana si numele din film toate sunt reale pana la ultimul. Filmul expune o parte din secretele negre ale Hollywoodului. Pana in prezent au iesit la iveala 107 acuzatii de abuz sexual si 20 de violuri. Pacat ca nu au mentionat si ca Harwey Weinstein a angajat si spioni de la mossad sa urmareasca ziaristele sa le sperie sa renunte la caz.
    Recomand acest film.

  2. Ca Holywoodul s-a degradat, e clar de multa vreme. Mizeria din interior isi lasa amprenta pe filme. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa inghit orice aberatie woke. Se trezesc ca au fost violate acu 20 de ani. De ce au tacut atunci? Pe naiba viol. Au fost dispuse sa o faca ca sa parvina. Eu am rezistat aproape 20 de minute. Nu recomand.

  3. pot spune da santaj, dar violul inseamna ceva fortat ori ele toate au recunoscut ca au mers singure in camera de hotel, deci daca o luam asa, atunci ele au fost de vina, orice barbat care te invita intr o camera de hotel singura numai intentii bune nu are indiferent cine e el! poate au crezut ca e un mielusel si vor face ce vor din el, dar el era de fapt un lup batran si cum scufita rosie s a bagat singura in gura lupului …natura umana este de n feluri, cand cineva are putere poate face orice, insa nu intotdeauna i si iese…

  4. Fiecare cu parerea lui, dar un singur lucru vreau sa spun : terminati cu intrebarea aia „De ce a spus dupa 20 de ani?”. Cand stii ca nu te-ar lua nimeni in serios, ca n-ai nicio putere, ai tendinta sa crezi ca daca nu te mai gandesti la asta, va disparea.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *